MeHeDe
Onursal Üye
Maşaallah diyelim sağlıkla büyüsün inşaallahBilemiyorum öyle yumurtada da kan görünce dayanamadım müdahale ettim bi daha aklımda bulunsun yapmam böyle bi şey
Maşaallah diyelim sağlıkla büyüsün inşaallahBilemiyorum öyle yumurtada da kan görünce dayanamadım müdahale ettim bi daha aklımda bulunsun yapmam böyle bi şey
Amiiin inşallahMaşaallah diyelim sağlıkla büyüsün inşaallah
Arkadaşın dediği göbek zarını siz koparmışsınız onun kendi kopması lazım yavru yumurta dan çıkarken zaten zatın etrafı biraz kanlı olabilir siz keşke mudahele etmeseydiniz hava gördükçe o kan kuruyup göbek bağı kopardı şimdi siz koparmış oldugnuz için belki yaşama ihtimali düştü unutmayın kuş yumurta dan bir seferde çıkarıp alınmaz ilk önce baş kısmı açılır sonra kusun kendisi çıkması beklenir siz en son çıkması için mudahele edersiniz oda çıkmazsa etrafında kabuklar kırılır ve öyle bırakılır çekilmez yaniNasıl yani onun koparılması mı gerekiyor ben kan görünce direk kuşu yumurtadan çıkarttım koparmış mı oluyorum şimdi öyle mi kopuyor
Doluluk kontrolü yaparken kanlanma görünce sevinçten uçuyoruz. Ama doğarken kan görünce endişeleniyoruz. Zamanla tecrübe kazanırsınız..Bilemiyorum öyle yumurtada da kan görünce dayanamadım müdahale ettim bi daha aklımda bulunsun yapmam böyle bi şey
İnşallah Selçuk hocamDoluluk kontrolü yaparken kanlanma görünce sevinçten uçuyoruz. Ama doğarken kan görünce endişeleniyoruz. Zamanla tecrübe kazanırsınız..
Ben yumurtayla kuş arasında göbek bağı olduğunu bile bilmiyordum hocam . O kadar üzüldüm ki sonradan müdahale ettiğim için . Ama iş işten geçti. İnşallah Yaşar da vicdanen az da olsa rahatlarımArkadaşın dediği göbek zarını siz koparmışsınız onun kendi kopması lazım yavru yumurta dan çıkarken zaten zatın etrafı biraz kanlı olabilir siz keşke mudahele etmeseydiniz hava gördükçe o kan kuruyup göbek bağı kopardı şimdi siz koparmış oldugnuz için belki yaşama ihtimali düştü unutmayın kuş yumurta dan bir seferde çıkarıp alınmaz ilk önce baş kısmı açılır sonra kusun kendisi çıkması beklenir siz en son çıkması için mudahele edersiniz oda çıkmazsa etrafında kabuklar kırılır ve öyle bırakılır çekilmez yani
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yumurtaya mudahele bulunmadan baya bir tecrübeniz olması lazim yada bilginiz bu yavrular doğunca tavuk yavrusu gibi direk yerden yemezler onun yüzünden göbek bağı yumurta kabuğundan en son koparBen yumurtayla kuş arasında göbek bağı olduğunu bile bilmiyordum hocam . O kadar üzüldüm ki sonradan müdahale ettiğim için . Ama iş işten geçti. İnşallah Yaşar da vicdanen az da olsa rahatlarım
Anladım teşekkür ederimYumurtaya mudahele bulunmadan baya bir tecrübeniz olması lazim yada bilginiz bu yavrular doğunca tavuk yavrusu gibi direk yerden yemezler onun yüzünden göbek bağı yumurta kabuğundan en son kopar
Rica ederiz burda amacımız kimseyi irdelemek değil lakin yanlış yapılan bir şey de varsa bunu söylemek size şöyle örnek vereyim yumurtadan çıkamayan bir yavru için nasip değil miş olmadı dersiniz ama günü gelmeyen bir yumurta yi yada günü gelen bir yumurta yi yavruyu cıkartıcak derken yanlış bir mudahele ile kaybetmek sizi baya vicdanen rahatsız eder bunu düşününAnladım teşekkür ederim
Evet öyle tabiki. Ben yumurtaları sabah kontrol etmiştim hafif kırmıştı yine kanlıydı kırdığı yer. Daha sonra öğleden sonra baktım acaba çıkmış mı diye baktım daha fazla kırmış ve daha fazla kan görünce endişelendim. Yoksa asla müdehale etmezdim. İrdelediğinizi de düşünmedim elbette yanlış gördüğünüz yeri düzelteceksiniz.Rica ederiz burda amacımız kimseyi irdelemek değil lakin yanlış yapılan bir şey de varsa bunu söylemek size şöyle örnek vereyim yumurtadan çıkamayan bir yavru için nasip değil miş olmadı dersiniz ama günü gelmeyen bir yumurta yi yada günü gelen bir yumurta yi yavruyu cıkartıcak derken yanlış bir mudahele ile kaybetmek sizi baya vicdanen rahatsız eder bunu düşünün
Yavru şuan yaşıyor anne besliyor . Dün yara şeklinde olan o şey (göbek bağı) kurudu baya Bi halsizlik sıkıntı yok şimdilik . Zamanla düşer sanırımBilgilendirme yapar mısınız, merak ettim yavru yaşayacak mı? İnşallah yaşar.
Hadi hayırlısı sevindim valla inşallah bir sıkıntı olmazYavru şuan yaşıyor anne besliyor . Dün yara şeklinde olan o şey (göbek bağı) kurudu baya Bi halsizlik sıkıntı yok şimdilik . Zamanla düşer sanırım
İnşallhHadi hayırlısı sevindim valla inşallah bir sıkıntı olmaz
Hocam yavruyu bu sabah ölü buldum ...Evet zamanla düşer ve Yaşar merak etmeyin.
Ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum kursak boş görünüyor anne beslememiş olabilirGöbek bağı yüzünden olmuş olabilir mi?
Resimleri neden göremiyorum acabaHocam yavruyu bu sabah ölü buldum ...
Ekli dosyayı görüntüle 22880
Abi mobilden mi giriyorsunResimleri neden göremiyorum acaba