MuayThai159
Paylaşımcı Üye
Yanına koydugum kuşu anneleri zannetiler galiba üstlerine atlıyorlar besle diye
Ağızlarını açmıyorlar mı?hocam 1 tanesinin kursağını doldurdum ama diğeri yemiyor öksürüyor direk mavi olan ise dün zor yedirdim bugün hiç yemiyor
Kabuksuz yemi un haline getirebildiniz mi? Sarımsak ezeceğini iyice temizleyin(sarımsak kuşlar için zararlı) orada yemleri un haline getirin.Ağzını açıyor ama yemi kabul etmıyor yumurta mamasını yedirdim ama mısır ununu yemiyorlar 1 tanesi hariç
Un haline dediğim yöntemle getirmeniz çok kolay.hayır un haline getiremedim olmuyor zaten de yemiyorlar
Önce önlerine koyup gözlemleyin yemezlerse şırınga haline getirin. Şırınga yemleri sıvı oluyor sanırım ben hiç yapmadım. Sıvı ise sulandırıp vermeniz lazım zaten.şırınga halin demi vereyim yoksa önlerine mi koyayım
Kursakları dolsun da her yerleri mama olsun. Bugün yorulursunuz ama yarın büyüdüklerini gördüğünüzde çabalarınızı düşünerek mutluluk dolacaksınız. Hayvan bakmak böyledir işte yeri gelir bebek bakmaya benzer. Emek ve sabır gerektirir. Tek ötüşleri tek cıvıltıları ile de tüm stresinizi alır götürürler. Size muhtaç canlar için gayret.hocam yarım saate yarım şırınga yedi böyle olmaz kuşun her yeri mama oldu kabuksuz yemi yumurta mamasını koydum acıkınca yerler artık tükendim gece 4 te cıktım ses duydum annelerını aramaya 2 saat uyudum 6 da uyandım gezdim sokak sokak bulamadım artık bende tükendim
Onu kullanırken dikkatli olmalısınız çünkü nefes borularına kaçabilir. Siz şırıngadan devam edin. Bebek maması alın bence. Şırınga ile ağızlarına verirsiniz.şırınganın ucuna takılan hortumu alsam ama hiç tecrübem yok