MuayThai159
Paylaşımcı Üye
hocam bulamadım sorun bende galiba
Misir unu princ unu bir iki damla vitamin ve muhallebi kivaminda hazirlayin ne civik ne kati siringa ile cekilebilecek kivamda olsun eczaneden ince serum hortumu alin 3 4 cm kesin sonra kusa gore sag tarafindan verin bu arada kusun kafasini elinizle sabit tutun hortumun kursaga girdigine eminseniz yavas yavas verin bir yandada kursagin sistiginden emin olunŞimdilik internette gördüğünüz tarifleri uygulayın ama en kısa zamanda elle besleme maması temin edin. Ne zaman yem kırmaya başlayacaklarını bilemezsiniz. Bu süreçte bazı kuşlar inat edip 45 günden sonra yem kırmaya başlayabilirler. Şimdilik basit bir enjektör işinizi görür. Sibop lastiği bulabilirseniz, kendileri lastiği yutar ve daha rahat beslersiniz.
Kabuksuz yem cok zor yumusayan bir yem anca un gibi yapabilirseniz kullanbilirsiniz ozaman garanti olsum derseniz bir elle besleme.mamasi alin sadece belirtilem olcude su ile.karistirip verinHocam peki kabuksuz yemi toz haline getirip bebe püskivisi ile karıştırsam
Çok uğraştırır. Tamamını un kıvamına getirebilirseniz olabilir. Ancak arada büyükleri kalırsa şırıngayı tıkar, küçük yavrular için sindirimde sıkıntı oluşturabilir. Sizde veya komşularda toz bebek maması varsa onu da kullanabilirsinizHocam peki kabuksuz yemi toz haline getirip bebe püskivisi ile karıştırsam
Ben misir unu kullaniyirum bir sikinti yasamadim
Ancak şunu söyleyeyim, un kesinlikle tavsiye etmiyorum, kendim de kullanmıyorum. Evde varsa ki pek sanmıyorum, az miktarda glutensiz un veya pirinç unu kullanabilirsiniz.
Kısa vadede zaten sıkıntı olmaz. Uzun vadede glutenin zararlarını araştırırsanız muhtemelen kendiniz için de kullanmayı bırakırsınız. Maalesef hayatımızda çok önemli yeri olan besinlerde yer alan gluteni soframızdan tamamen çıkarmak zorundayız.Ben misir unu kullaniyirum bir sikinti yasamadim
Taş tabletten çivi yazısı ile gönderildi [emoji23]
MısırKısa vadede zaten sıkıntı olmaz. Uzun vadede glutenin zararlarını araştırırsanız muhtemelen kendiniz için de kullanmayı bırakırsınız. Maalesef hayatımızda çok önemli yeri olan besinlerde yer alan gluteni soframızdan tamamen çıkarmak zorundayız.
Olabilir hata aramadim konuya faydasi olsun diye belirtmek istedimSanırım sizin mesajınızdan alıntı yapınca öyle anlaşıldı, benim hatam