Yağmur-milka
Paylaşımcı Üye
Olmayan çeşidide var bir kaç çeşit satılıyorGardenmix yemin içinde boyalı maddeler var o yüzden tavsiye etmem kimseye .
Olmayan çeşidide var bir kaç çeşit satılıyorGardenmix yemin içinde boyalı maddeler var o yüzden tavsiye etmem kimseye .
Versele Laga yem içeriği ; Sarı darı %52, kırmızı darı % 16, ak darı % 12, kanarya tohumu % 5, soyulmuş yulaf % 9, keten tohumu % 3, yalancı safran % 2,5, nijer tohumu % 0,5 .
Ülkemizde bulabileceğiniz en iyi yem markasıdır Versele Laga
Gardenmix yemin içinde boyalı maddeler var o yüzden tavsiye etmem kimseye .
Aspir tohumu/çekirdeği. Yalancı safran vs de deniyor. Çevremden ve kendi kuşlarımdan gördüğüm üzere yemiyorlar. Diğer konulara gelecek olursak. Ben tarihi uzun aldım öyle denk geldi hep. Taze görünüyor yemler. En önemlisi o zaten. Tr’de tek çeşidini gördüm. Normalde 12-13 farklı “karışım”ı -hatta ünlü üreticilerin(Jo Mannes) karışımları da var-var. Fiyatı 2016’da “10₺”ymiş şu an 25/35 bandında değişiyor sanırım.Arkadaşlar versele laganın içinde çekirdeğe benzeyen büyük beyaz yemler var onlar ne oluyor?
Aspir tohumu/çekirdeği. Yalancı safran vs de deniyor. Çevremden ve kendi kuşlarımdan gördüğüm üzere yemiyorlar. Diğer konulara gelecek olursak. Ben tarihi uzun aldım öyle denk geldi hep. Taze görünüyor yemler. En önemlisi o zaten. Tr’de tek çeşidini gördüm. Normalde 12-13 farklı “karışım”ı -hatta ünlü üreticilerin(Jo Mannes) karışımları da var-var. Fiyatı 2016’da “10₺”ymiş şu an 25/35 bandında değişiyor sanırım.