Yer sıkıntısı yoksa olabilir. M çok büyük görünmüştü bana alışmışız küçük kafeslere belli bir süre aldı alışmam.l01 almadım diye pişmanım .... yaza artık
Yer sıkıntısı yoksa olabilir. M çok büyük görünmüştü bana alışmışız küçük kafeslere belli bir süre aldı alışmam.l01 almadım diye pişmanım .... yaza artık
yer sıkıntısı çok büyük bizde ama katlanırdık sıkıntı olmazdı , onun dinlenme alanı geniş olsun yeter kiYer sıkıntısı yoksa olabilir. M çok büyük görünmüştü bana alışmışız küçük kafeslere belli bir süre aldı alışmam.
Yer sıkıntısı yoksa olabilir. M çok büyük görünmüştü bana alışmışız küçük kafeslere belli bir süre aldı alışmam.l01 almadım diye pişmanım .... yaza artık
Tek kuş ise fazlasıyla yeterli gibi gitmediği yerler var benim kuşun hala kafesteyer sıkıntısı çok büyük bizde ama katlanırdık sıkıntı olmazdı , onun dinlenme alanı geniş olsun yeter ki
versela laga muhabbet kuşu yemi arıyorum, internetden alınabilecek yer tavsiyesi yapabilecek olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Versele Laga nın içinde 8-9 çeşit farklı tohum varsu akdariyi kuslarin nasil istahla yedigini bi bilseniz hic boyle sıkıntılarınız olmaz![]()
Versele Laga nın içinde 8-9 çeşit farklı tohum var
Ben 2 sene kullandım bir kere bile bayat çıkmadı açıkçası versele lagadan memnunum global bir marka,avrupayı geçtim amerika piyasasında da en çok tercih edilen yemlerden, kötü ve bayat bir ürün bu seviyelere ulaşamaz, piyasada barınamaz zaten. Diğer konuda garden mix tavsiye edilmiş marka hakkında hiçbir bilgi bulamadım kim üretiyor,nerede üretiliyor, internet sayfalarıda yok
Dikkatli bak görürsün .Biz niye görmüyoruz o tohumlarıYav kardeşim bu yem çöp çöp almayın kullanmayın. %70 sarı darı ve bir kaç çeşit tohum sadece ve okadar bayatki dışarıdaki kuşlara bile vermezsiniz.
Şu konuyu inceleyin;
![]()
Muhabbet kuşları için en iyi ve tercih edilen yem markası hangisi?
Muhabbet kuşu için yem markası ve seti önerir misiniz?www.muhabbetkusu.com.tr
Ankara da misin o 3-4 tohumu beraber sayalımŞimdi kardeşim öncelikle şöyle başlıyım, Garden mix'i üreten firma ile diğer markayı ithal eden firma aynı firma yani pet garden firması buda internet sitesi https://www.petgarden.com.tr/ bu bir.
İkincisi diğer marka global bir marka olabilir eminim çok güzel ürünleride vardır, ancak bu muhabbet kuşu yeminin bayat ve içerik bakımından yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez.
Yemi inceledim uzun tarih olmasına rağmen bayattı vede içerik bakımından yetersizdi. Sadece bana değil bu forumda ki bir çok arkadaşımıza bayat yem gelmiş. Zaten taze olsada tercih etmem zira yemin içeriği %70 sarı darı ve 3-4 çeşit tohumdan ibaret.
Ben burada kimseyle ego yarıştırmıyorum, kimseden bilgili olduğumuda iddaa etmiyorum. Ancak tohum çeşitlerinden ve darı çeşitlerinden iyi anlarım. Ve yemin tazeliğinden bayatlığından da iyi anlarım. Ben burada bildiklerimi paylaşıyorum isteyen alır istemeyen almaz![]()
Dikkatli bak görürsün .
Ankara da misin o 3-4 tohumu beraber sayalım
Versele Laga yem içeriği ; Sarı darı %52, kırmızı darı % 16, ak darı % 12, kanarya tohumu % 5, soyulmuş yulaf % 9, keten tohumu % 3, yalancı safran % 2,5, nijer tohumu % 0,5 .Hmm sayalım gardaşÇek resmini koy buraya bakalım, içeriğini inceleyelim
![]()
Ülkemizde bulabileceğiniz en iyi yem markasıdır Versele LagaSarı darı %52, kırmızı darı % 16, ak darı % 12, kanarya tohumu % 5, soyulmuş yulaf % 9, keten tohumu % 3, yalancı safran % 2,5, nijer tohumu % 0,5
Gardenmix yemin içinde boyalı maddeler var o yüzden tavsiye etmem kimseye .butun petshoplarda bulamazsin, yarisinda var yarisinda yok gibi bisey. gonul rahatligiyla kullan gardenmix'i.