Uzun süren kızışıklık

SiZ de kendimi gordm 2 3 ay önce bende boyleydm.ilk yumurtasinda veterinere bile goturdm durumu nasl diye surekli [emoji23] bu.kadar asiri heves bi tek bende var saniyordm yalniz degilmiisim [emoji23] sizde sağlıklı bir sekilde bebislere kavusursunz insallah [emoji120]

Teşekkür ederim inşallah[emoji106]

Dışkısında genel beyazlık gördüm. Dün ve sabah normaldi. Bu durumun nedeni acaba, kalamar kemiğini aşırı tüketmesi olabilir mi [mention]Nurullah İnci [/mention]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hadi bakam reis dediğin tutacakmı bakalım[emoji1] tutarsa sana dua edecem.

Bu arada neye bakarak 2 gün olduğuna karar verdin reis

Poposu durusu belli ediyor hüseyincim tecrübe bazen cok sasiriom ama bu kus belli ediyor yapisindan durusundan poposundan zamanla sende anlarsın

SiZ de kendimi gordm 2 3 ay önce bende boyleydm.ilk yumurtasinda veterinere bile goturdm durumu nasl diye surekli 😂 bu.kadar asiri heves bi tek bende var saniyordm yalniz degilmiisim 😂 sizde sağlıklı bir sekilde bebislere kavusursunz insallah

Mümkünatı yok kimse hüseyin gibi olamaz telefon numaramı versem gece 4 de arıycak o derece :)

Her gün gece yatarken allahım hüseyinin kuslar yumurtlasın die dua ediom :)

Hauahaha [emoji1][emoji1][emoji1] yav reis beni yerin dibine sokuyorsunuz. Sormadan nasıl tecrübe edinecem bea[emoji1]

Şu sorumada bi cevap verebilirsen daha memnun olurum reis; dışkısı beyaz ama bu akşam gördüm böyle. Dün ve sabah normaldi. Beyaz dışkı bildiğim kadarıyla pankreas sorunudur. Ama gün içinde sadece kalamar kemiği tüketiyor ve alırı tüketiyor. Bu yüzden olması mümkün mü ? Kalamarı aşırı tüketmek dışkıyı etkiler mi ?

Her gün gece yatarken allahım hüseyinin kuslar yumurtlasın die dua ediom :)
Cok iyi yaa 😂😂 ama huseyin gerckten cok hakli onu cok iyi anliyorm.bejimde oyle gozume kestirdigim 3 5 kisi vardı millet bikmasin diye sira sora soruyordm ki hala soruyorm 😂 bi üretici bayan arkadas var 3 farkli mail adresnden soruyordm ona 😂😂

Hauahaha [emoji1][emoji1][emoji1] yav reis beni yerin dibine sokuyorsunuz. Sormadan nasıl tecrübe edinecem bea[emoji1]

Şu sorumada bi cevap verebilirsen daha memnun olurum reis; dışkısı beyaz ama bu akşam gördüm böyle. Dün ve sabah normaldi. Beyaz dışkı bildiğim kadarıyla pankreas sorunudur. Ama gün içinde sadece kalamar kemiği tüketiyor ve alırı tüketiyor. Bu yüzden olması mümkün mü ? Kalamarı aşırı tüketmek dışkıyı etkiler mi ?

Yok hüseyincim sora bilirsin yarın calistigin hastaneye gelirim bende sana soru sorarım esir alirım seni dıskıyı görmek lazım bisey oldugunu düsünmüyorum probiyotik verdin mi kusa

Cok iyi yaa [emoji23][emoji23] ama huseyin gerckten cok hakli onu cok iyi anliyorm.bejimde oyle gozume kestirdigim 3 5 kisi vardı millet bikmasin diye sira sora soruyordm ki hala soruyorm [emoji23] bi üretici bayan arkadas var 3 farkli mail adresnden soruyordm ona [emoji23][emoji23]

Çok tepki alıyorum atminde dahil. Bende düşünmedim değil bi kaç hesap[emoji1][emoji1]

Yok hüseyincim sora bilirsin yarın calistigin hastaneye gelirim bende sana soru sorarım esir alirım seni dıskıyı görmek lazım bisey oldugunu düsünmüyorum probiyotik verdin mi kusa

Bugün probiyotik günüydü sabahtan takmışsım suyuna. Kalamarı koyduğum gün bitiriyor zaten. Sabahı dışkı normaldi. Çok önemsemedim beyazlığı ama sorayım dedim

Beşinci günün şafağında yüzünüzü doğuya dönün.(Mithrandir.)
Gıcırtıya yakın bir inleme şeklinde ses geliyorsa, 1-2 gün içerisinde yumurtlar. İlk seferde biraz problem yaşıyorlar. Sonraki yumurtalar rahat olur kuş için.

Ben de kuşlarımdan yavru almayı çok istiyorum ama henüz bir hareketlilik yok. Şuanlık tek merakım acaba Hüseyin'in kuşları ne zaman yumurtlayacak. Her gün foruma giriyorum bunun için.Umarım yavrular çıkar ve sağlıklı şekilde büyürler ve bana da nasip olur.😁

Yine
Ben de kuşlarımdan yavru almayı çok istiyorum ama henüz bir hareketlilik yok. Şuanlık tek merakım acaba Hüseyin'in kuşları ne zaman yumurtlayacak. Her gün foruma giriyorum bunun için.Umarım yavrular çıkar ve sağlıklı şekilde büyürler ve bana da nasip olur.😁
Vay arkadas herkezmi hüseyini merak edio tek ben degilim sagolun :) geceleri yatmadan dua edin hüseyin mutlu olsun ilk baslarda bende hüseyin gibiydim ama olduktan sonra biraz heycanım kırıldı eminim ki herkez suan hüseyin gibi ins herkeze nasio olur

Arkadaşlar alayınızada teşekkür ederim, hepinizi belki tatlı acı rahatsız ettim. Çok çok teşekkür ederim [emoji106][emoji106][emoji106][emoji3526]

Allah razı olsun herkese bol bereketli üretimler dilerim.

İnşallah sağlıklı yavrular. Hakkınızı helal edin [emoji106]

Eyvallah dikkat edecem gıcırtı sesini.

Son iki günde yuvada kalma süresi arttı(2-3 dk dururken bu aralar 4-5dk duruyor[emoji1]) ve hırçınlaştı.

Hareket halindeylen vücudunu hiç yumurta yok gibi topluyor. Bilemedim emin değilim ama belirtileri dikkate alacağım çok teşekkür ederim.

Geceleri yuvaya girmiyor, bunun için kısmalı ışık var gece az açıyodum ışığını gece fullemeliyim mi ? Işığı basıl ayarlayayım sizce ?

Arkadaşlar alayınızada teşekkür ederim, hepinizi belki tatlı acı rahatsız ettim. Çok çok teşekkür ederim [emoji106][emoji106][emoji106][emoji3526]

Allah razı olsun herkese bol bereketli üretimler dilerim.

İnşallah sağlıklı yavrular. Hakkınızı helal edin [emoji106]

Eyvallah dikkat edecem gıcırtı sesini.

Son iki günde yuvada kalma süresi arttı(2-3 dk dururken bu aralar 4-5dk duruyor[emoji1]) ve hırçınlaştı.

Hareket halindeylen vücudunu hiç yumurta yok gibi topluyor. Bilemedim emin değilim ama belirtileri dikkate alacağım çok teşekkür ederim.

Geceleri yuvaya girmiyor, bunun için kısmalı ışık var gece az açıyodum ışığını gece fullemeliyim mi ? Işığı basıl ayarlayayım sizce ?

Hüseyin daha önce nasıl bir ortamda duruyor ise öyle kalsın fazla gurdalama stres yapa bilir bu aralar hic bir seyini degistirme alıngan ola biliyorlar

Geri