Uzun süren kızışıklık

Hüseyin kusu eline al poposunu bi yokla diycem bu seferde kus yabani ise strese girer gerek yok en güzeli 1 hafta daha bekle bariz belli kusta yumurta var

Yok baya yabaniler. Alırım almayada aman hocam[emoji1][emoji1]

Gece yuvaya hiç girmiyolar demiştim. Dişi şuanda karanlıkta çok az ışık olduğu halde yuvada duruyor ilk defa gece yuvaya girdi. Şaşırdım doğrusu inşallah dolu dolu yumurtalar verir. İlk kuluçka gerçi ama belli olmaz tabi.

Sağol tekrar [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

26a0355d341a87f8875db3a39d1d3447.jpg

905d9065cdb7ccdc813ad6897895d74b.jpg

Hocam bide şöyle bakarmısınız.

Çiftleşme videosu :
https://dosya.co/13y942v10ip7/ciftlesme.mp4.html

Diğer fotolar;

d91cc022958318760cdeaa0724f1ec04.jpg

c7211f59be2cd5127b7cc242e483164a.jpg

80e804e081ea87cdd2707e69b2ff7e50.jpg

Hocam videoyuda izlerseniz, çiftleşme hakkınsa yorumlarınızı merak ediyorum. [mention]FındıkBaba [/mention] [mention]MeCHuLBeY [/mention] [mention]ADRIAN [/mention] [mention]Nurullah İnci [/mention]

Var hüseyin yumurta var ciftlesmesi gayet iyi yapio bu sporu senin kuslar

Var hüseyin yumurta var ciftlesmesi gayet iyi yapio bu sporu senin kuslar

Eyvallah hocam. Hergün bu sporu yapıyorlar ama gördüğüm en verimlisini kayda almışım galiba önceden bu kadar iyi değillerdi. Döllenme gerçekleşnce 14 gün sonra mı yumurta geliyor ?

Eyvallah hocam. Hergün bu sporu yapıyorlar ama gördüğüm en verimlisini kayda almışım galiba önceden bu kadar iyi değillerdi. Döllenme gerçekleşnce 14 gün sonra mı yumurta geliyor ?

Ortalama 10 gün ama bu süre uzaya bilir takılı kalma bugün yarın atat die düsünüyorum

Video sitelerinde yumurta cıkarma islemini anlatiyorlar ilk yaptigimda bende cok korkmustum ama gayet basit bir islem kus sana yardimci olacaktir sakin hemen kalkip mudehale etme kus cok fenalasir ise mudehale et

İzlemiştim hocam önceden ama öyle bi genişleme felan yok henüz popoda. Bana yumurtayı yemi oluşturuyor gibi geliyor çünkü 1 aydır çiftleşmeye daha 3 gündür kalamar yiyor ve bitirdi bugün yarın tekrar alacağım.

3 gündür kalamar tükettiğine göre yumurta yeni yeni oluşuyor gibime geliyor. 10 gün daha bekleyeceğim. Aslında yumurta olana kadar bekleyeceğim acelem yok zaten sağlıklı olsunda acele etmeye gerek yok. Aşırı bi hızlı nefes alma yok takip edip sizle video paylaşırım çok sağol reis.

Olacak inşallah

İzlemiştim hocam önceden ama öyle bi genişleme felan yok henüz popoda. Bana yumurtayı yemi oluşturuyor gibi geliyor çünkü 1 aydır çiftleşmeye daha 3 gündür kalamar yiyor ve bitirdi bugün yarın tekrar alacağım.

3 gündür kalamar tükettiğine göre yumurta yeni yeni oluşuyor gibime geliyor. 10 gün daha bekleyeceğim. Aslında yumurta olana kadar bekleyeceğim acelem yok zaten sağlıklı olsunda acele etmeye gerek yok. Aşırı bi hızlı nefes alma yok takip edip sizle video paylaşırım çok sağol reis.

Olacak inşallah

Fazla beklemezsin 10 gün bile sürmez ama yinede kuslar bazen sasirta biliyor

Bugün kuşum bu şekilde duruyor. Dışkısı normal. Hastalık olabilme ihtimali var mı ?
9e17f62c3a9166d43d4601593227ebce.gif

01352335b9d46c1ed5cb54e1abf9df4d.jpg

b4de034de0dd56dc0e0c338dc0501bd8.jpg

de4153b964620ce690022bb1977b73fc.jpg

[mention]MeCHuLBeY [/mention] [mention]ADRIAN [/mention] [mention]FındıkBaba [/mention] [mention]Nurullah İnci [/mention]

Bir problemi yok gibi duruyor. Yumurtlayacaktır kısa sürede.
Solunumunda bir problem yok gibi duruyor.

Tamamdır reis [emoji106]sağol

SiZ de kendimi gordm 2 3 ay önce bende boyleydm.ilk yumurtasinda veterinere bile goturdm durumu nasl diye surekli 😂 bu.kadar asiri heves bi tek bende var saniyordm yalniz degilmiisim 😂 sizde sağlıklı bir sekilde bebislere kavusursunz insallah 🙏

Geri