FındıkBaba
Onursal Üye
Tamamdır hocalar 10 gün daha bekleyim. Sağolun [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sen de sağ ol
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Tamamdır hocalar 10 gün daha bekleyim. Sağolun [emoji106]
Hüseyin kusu eline al poposunu bi yokla diycem bu seferde kus yabani ise strese girer gerek yok en güzeli 1 hafta daha bekle bariz belli kusta yumurta var
![]()
![]()
Hüseyin bekle gelio popoda yumurta
Var hüseyin yumurta var ciftlesmesi gayet iyi yapio bu sporu senin kuslarHocam bide şöyle bakarmısınız.
Çiftleşme videosu :
https://dosya.co/13y942v10ip7/ciftlesme.mp4.html
Diğer fotolar;
![]()
![]()
![]()
Hocam videoyuda izlerseniz, çiftleşme hakkınsa yorumlarınızı merak ediyorum. [mention]FındıkBaba [/mention] [mention]MeCHuLBeY [/mention] [mention]ADRIAN [/mention] [mention]Nurullah İnci [/mention]
Var hüseyin yumurta var ciftlesmesi gayet iyi yapio bu sporu senin kuslar
Ortalama 10 gün ama bu süre uzaya bilir takılı kalma bugün yarın atat die düsünüyorumEyvallah hocam. Hergün bu sporu yapıyorlar ama gördüğüm en verimlisini kayda almışım galiba önceden bu kadar iyi değillerdi. Döllenme gerçekleşnce 14 gün sonra mı yumurta geliyor ?
Ortalama 10 gün ama bu süre uzaya bilir takılı kalma bugün yarın atat die düsünüyorum
Ortalama 10 gün ama bu süre uzaya bilir takılı kalma bugün yarın atat die düsünüyorum
Hüseyincim hizli nefes bazen yumurta skismasında görülen bir sey takip et kus fenalasir ise müdehale et[mention]MeCHuLBeY [/mention] Reis hızlı nefes alıp kuyruk inip kalkmasıda gebelik belirtisi mi acaba ?
Hüseyincim hizli nefes bazen yumurta skismasında görülen bir sey takip et kus fenalasir ise müdehale et
Video sitelerinde yumurta cıkarma islemini anlatiyorlar ilk yaptigimda bende cok korkmustum ama gayet basit bir islem kus sana yardimci olacaktir sakin hemen kalkip mudehale etme kus cok fenalasir ise mudehale etTamam hocam
Video sitelerinde yumurta cıkarma islemini anlatiyorlar ilk yaptigimda bende cok korkmustum ama gayet basit bir islem kus sana yardimci olacaktir sakin hemen kalkip mudehale etme kus cok fenalasir ise mudehale et
Fazla beklemezsin 10 gün bile sürmez ama yinede kuslar bazen sasirta biliyorİzlemiştim hocam önceden ama öyle bi genişleme felan yok henüz popoda. Bana yumurtayı yemi oluşturuyor gibi geliyor çünkü 1 aydır çiftleşmeye daha 3 gündür kalamar yiyor ve bitirdi bugün yarın tekrar alacağım.
3 gündür kalamar tükettiğine göre yumurta yeni yeni oluşuyor gibime geliyor. 10 gün daha bekleyeceğim. Aslında yumurta olana kadar bekleyeceğim acelem yok zaten sağlıklı olsunda acele etmeye gerek yok. Aşırı bi hızlı nefes alma yok takip edip sizle video paylaşırım çok sağol reis.
Olacak inşallah
Fazla beklemezsin 10 gün bile sürmez ama yinede kuslar bazen sasirta biliyor
SiZ de kendimi gordm 2 3 ay önce bende boyleydm.ilk yumurtasinda veterinere bile goturdm durumu nasl diye surekliTamamdır reis [emoji106]sağol