Ne yazikki fotoğraf atamıyorum bu fotoğraf açılamıyor diyor anlamadım bende ve başlık nasıl değiştiriliyor solda olan b harfine mi tiklicazYeni başlık açın lütfen fotoğrafları yükleyememişsiniz bu konuya yazan herkese bildirim gidiyor o yüzden yeni konu açın.
Aynı maalesef@Ömercn su an durumu iyi mi peki?
Üzgünüm fotoğrafı çektim ama bu dosya çok büyük diyor yukleyemiyorum fotoğrafıFotoğraflara şimdi daha yakından bakma fırsatım oldu kuşun yaşı inanılmaz küçük tüyleri bile tam oturmamış. Aşağıda dosya ekle kısmı var oradan parmağınıza konmuş halde ayaklarının fotoğrafını atın lütfen bazı kuşlarda çarpık bacak durumu olabiliyor. Yem kırabiliyor mu acaba kuş
Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ikinizde Allah sizden razı olsunHızlıresim web sitesine gidip yükleyeceğiniz fotografı oraya yukleyin sıze bi link verecek o sıte o linki buraya atın resme ulasabiliriz bekleyin ben sizi yonlendırıyım direkt
Kuş tek başka kus yok kendisi yem yiyebiliyor 3 aldığımızda 2.5 aylikti 1 ay geçtiZannettiğim kadar küçük yaşta olmak için fazla büyük bir kuş. Ceresinin altında da anormal bir şekilde tüy çıkmış o bölgedeki tüyleri de yolma imkanı yok. Genel olarak zayıf bir yavru. Kendi başına yem kırabiliyor mu acaba baba kuş öğretir bunu böyle tahmini bir yaş belirleyebiliriz ben de multivitaminler kuşun yaşına uygun mu vs araştıracağım kuşun gelişmesi için