Pehtsohba versem iyilestirirmiSallabaş hastalığında kafayı 180 derece çevirme, dengeyi sağlayamama gibi şeyler var. Benim kuşumda sadece öne eğik. Takip ettiğim kadarıyla erkek sürekli hareketli. Kanatlarını açıp kendini kabartıyor arada. Tersine dişi kuş kendini kabartıp yerinde duruyor sürekli.
petshoptan ne gibi bir beklentin varPehtsohba versem iyilestirirmi
Kabarma gibi bir durum olmadı şimdiye kadar petsop tan beklentim yok ama kus yetiştirdikleri için anlarlar durumdan diye düşündüm@Tütüncü bence kendini kabartan kusunuza da dikkat edin gerekirse kafesiniz varsa ayirin derim. Vitamin takviyesi yapin istwrseniz bu aralar kakasina dikkat edin
@Tütüncü bence kendini kabartan kusunuza da dikkat edin gerekirse kafesiniz varsa ayirin derim. Vitamin takviyesi yapin istwrseniz bu aralar kakasina dikkat edin
Yanlış görmediysem ya ayağında bir sıkıntı var ve duruşu etkiliyor ya da tırnağı uzun olduğu için halıya takıldığı için öyle duruyor. Başlık açıp kuşun dışkı örneğini ve parmağınızda tutarken fotoğrafını koyun öyle daha net anlaşılıp yorum yapılabilir. Petshopların alayı da kaliteli azınlık insanlar dışında arkadaşın dediği gibi daha fazla ürün itelemeye çalışan tipler. Kalitesiz veterinerler de aynı öyle. Yanlış görmediysem ve bir duruş problemi varsa veterinerin röntgen çekmesi gerekirdi. Uçururken dikkatli olun tırnağı fazla uzamış perdeye veya sağa sola takıldığı için de öyle duruyor olabilir.Rüzgar yedi ertesi gün halsiz di hemen veterinere götürdüm orda ilaç verdi suya karıştırıp verin dedi yaptık 3 gün oldu aynı yem uzattigimizda yiyor yumurta verdim ama görseldeki gibi duruyor ve yere bıraktığımız zaman sanki ayağı kırılmış veya kafası kırılmış gibi duruyor gagasiyla tutunup kendisini çekiyor normal sağlıklı kus gibi yürümüyor hastalık öncesinden gayet normal bi kustu