kocaman bir yalancısın hemen önemsizsin diyırsun hemde destandan daha uzun yorum yazıyorsun be ne periz bune lahana?derler insana bukadar sorunlu olup bu kadar havalarda olmakda ruhsal sorun göstergesi pskolojide ilk dersdir bi rahatla kasma kendini farklıymış gibi yapmak zorunda deyilsin kimsenin umrunda’da deyilsin kasılma rahat ol sade takıl yalancı gösteriş kibirden herzaman doğru sadelik kat be kat iyidir.dertleşcek kendini anlatcak sana yardımcı olabilcek insanlar yoksa eteafında iyi bir pskoloğa görünmen bütün peydaşlar gibi sanada iyi i gelcektir.durumunun vahametini yeni çözdüm ondan dolayı ilk yorumumda abartıysam özür dilerim sıradan birisin diye düşünmüştüm şimdi fark ettim ve gerceği söylemek gerekirse üzüldüm yardımcı olmak isterim sende buna hazırsan sıkılma cekinme biz bizeyiz şurda anlat ne derdin var neden böle oldun çözüm bulmak için elimden gelen gayreti göstercem bir cözüm bulamazsak bile içini dökmüş rahatşamış olursun bubile sana çok iyigelir içinde kalmasından ötürü bile olabilir senşn bu rahatsızlığın rahat ol