Galiba üzerine fazla gittim şümdi benden ürküyor hiç istemiyor ısırmaya başladı ben evde yokken kuş normal ben de ve gelince kafese giriyor aslında kötü davranmıyorum kızmıyorum ucabilsin istiyorum ama o istemiyor stresemi girdi mantarmı var anloyamadım kokmaya başladı banyo yapmayı hiç istemiyor bende fıs fısla ıslatıyorum bıraz malum amtwlya havalar çok sucak ne yapcağımı şaşırdım aldığım ürericiyi aradım yeni yavru varmı diye normalde bugün götürüp deyiştşrcektim üretici arkadaş kafese koymuycwğını petşopa veririm diyince kıyamadım vermekten vaz gectim geri getirdim ama ne yapcam bilmiyorum etrafımda doğru dürüst anlıyan birisi yok doğru taktik ve belki kuş kursak mantarımı var bilmiyorum ama sqğlıklı olmadığı kesin yardım etcek birisi laxım hemde çok acil sağlıklı olsaydı kusun tüyleri parlak olardu gercekten kaliteli yem ve vitamin kullanıyırum zaten yemde. Başka birşey yemiyor varsa yoksa yem daldarı bitti ne yulaf ne mama birgün ac bırakıyım dedim belki yer sadece yulaf ve meyve koydum kafese 4-5 hiç birşey yemedi kuş kumu yediğinide hiç görmüyorum gerçekten çok sıkıntılı bir durum ne yapcağımı bilmiyorum