kuş sevdası
Meraklı Üye
Selçuk hocam haklısınız galiba İnşallah yavrular çıkacak Her gün ben gelip bakıyorum üstüne yatıyor ve yumurtaları çeviriyor![]()
4 de gelir büyük ihtimalle. Bir ihtimal 5 de gelebilir. Erkek ayrı olsa da sorun olmaz. Umarım yavruları sevme şansınız olurGene ayırmak zorunda kaldım hocam ayırdım dişi Bu arada bir tane daha yumurta yaptı yani 3 tane yumurta
Selçuk hocam eğer yavrular gelirse ben iki çift daha alacağım balkonda besleyeceğim balkonum kapalı ve İnşallah üretim falan yapacağım düşünüyorum Eğer olursa4 de gelir büyük ihtimalle. Bir ihtimal 5 de gelebilir. Erkek ayrı olsa da sorun olmaz. Umarım yavruları sevme şansınız olur![]()
Olur neden olmasınSelçuk hocam eğer yavrular gelirse ben iki çift daha alacağım balkonda besleyeceğim balkonum kapalı ve İnşallah üretim falan yapacağım düşünüyorum Eğer olursa![]()
Tamam Selçuk hocam Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun İyi gecelerOlur neden olmasın
İyi gecelerTamam Selçuk hocam Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun İyi geceler
Tamamdır hocam düşünüyorum çok teşekkür ediyorum ben sizeİyi gecelerBalkon üretimi düşünürseniz öneriler veririm. Sorunsuz ilerlemeniz için
Rica ederim iyi geceler..Tamamdır hocam düşünüyorum çok teşekkür ediyorum ben size
Selamünaleyküm Selçuk hocam yumurtalara baktım da bir tanesinde damarlar belli ediyor ama iki tanesi boşRica ederim iyi geceler..
Ve geri kalan 2 tane ete acaba dolu olur mu tahminen sizceBen size dedim ki son yumurtadan 6 gün sonra bakın diye. Bi sakin olsanız herşey yoluna girecek. Kuş yumurtayuçı damarlı doğurmaz sonuçta5 gün sonra damarlanma başlar. 10 gün sonra kontrol edin. Ve konteol ederken elinizi sabunla yıkayın öncesinde. Yunurtaların gözeneklerini tıkamayın dokunarak.
Hocam ben yumurtaları elime alıp bakarken poşet eldiven takıyorum böyle çıplak elle almıyorum doğru yapıyor muyumBen size dedim ki son yumurtadan 6 gün sonra bakın diye. Bi sakin olsanız herşey yoluna girecek. Kuş yumurtayuçı damarlı doğurmaz sonuçta5 gün sonra damarlanma başlar. 10 gün sonra kontrol edin. Ve konteol ederken elinizi sabunla yıkayın öncesinde. Yunurtaların gözeneklerini tıkamayın dokunarak.
Beni dinle hiç elleme biri doluymuş zaten diğerleri boş da olsa dolu da olsa kalsın altında. Dolu okduğunu görmeniz süreci etkilemez zaten. 20 gün sonra bakın neler olmuş diyeHocam ben yumurtaları elime alıp bakarken poşet eldiven takıyorum böyle çıplak elle almıyorum doğru yapıyor muyum
Hocam bir de dişi sultan papağanı kafesini açayım mı çıktın Bayağıdır biri çıkmıyor şu an çıktım kafesten çıkmak istiyor kanatlarını açıp duruyor Belli ki uçmak istiyorBeni dinle hiç elleme biri doluymuş zaten diğerleri boş da olsa dolu da olsa kalsın altında. Dolu okduğunu görmeniz süreci etkilemez zaten. 20 gün sonra bakın neler olmuş diye![]()