Sultan papağanı dışkısı

Gene ayırmak zorunda kaldım hocam ayırdım dişi Bu arada bir tane daha yumurta yaptı yani 3 tane yumurta

4 de gelir büyük ihtimalle. Bir ihtimal 5 de gelebilir. Erkek ayrı olsa da sorun olmaz. Umarım yavruları sevme şansınız olur 😀
Selçuk hocam eğer yavrular gelirse ben iki çift daha alacağım balkonda besleyeceğim balkonum kapalı ve İnşallah üretim falan yapacağım düşünüyorum Eğer olursa😊

Ben size dedim ki son yumurtadan 6 gün sonra bakın diye. Bi sakin olsanız herşey yoluna girecek. Kuş yumurtayuçı damarlı doğurmaz sonuçta 😂 5 gün sonra damarlanma başlar. 10 gün sonra kontrol edin. Ve konteol ederken elinizi sabunla yıkayın öncesinde. Yunurtaların gözeneklerini tıkamayın dokunarak.

Selçuk hocam gerçekten çok Sabırsızım ben dayanamadım O yüzden baktım birisinde damarlanma vardı Evet doğru ama ikisi daha boştu😅😅😅😅😂😂😂😂

Ben size dedim ki son yumurtadan 6 gün sonra bakın diye. Bi sakin olsanız herşey yoluna girecek. Kuş yumurtayuçı damarlı doğurmaz sonuçta 😂 5 gün sonra damarlanma başlar. 10 gün sonra kontrol edin. Ve konteol ederken elinizi sabunla yıkayın öncesinde. Yunurtaların gözeneklerini tıkamayın dokunarak.
Ve geri kalan 2 tane ete acaba dolu olur mu tahminen sizce🙂🙂🙂

Hocam ben yumurtaları elime alıp bakarken poşet eldiven takıyorum böyle çıplak elle almıyorum doğru yapıyor muyum

Hocam ben yumurtaları elime alıp bakarken poşet eldiven takıyorum böyle çıplak elle almıyorum doğru yapıyor muyum
Beni dinle hiç elleme biri doluymuş zaten diğerleri boş da olsa dolu da olsa kalsın altında. Dolu okduğunu görmeniz süreci etkilemez zaten. 20 gün sonra bakın neler olmuş diye 👍

Beni dinle hiç elleme biri doluymuş zaten diğerleri boş da olsa dolu da olsa kalsın altında. Dolu okduğunu görmeniz süreci etkilemez zaten. 20 gün sonra bakın neler olmuş diye 👍
Hocam bir de dişi sultan papağanı kafesini açayım mı çıktın Bayağıdır biri çıkmıyor şu an çıktım kafesten çıkmak istiyor kanatlarını açıp duruyor Belli ki uçmak istiyor

Geri