kuş sevdası
Meraklı Üye
O zaman ben şimdi şu an erkeği ayırıyorum Doğru mu anladım hocamİkinci yumurta gelmesinden bir gün sonra erkeği ayır ama yakın olsun kafesleri.
O zaman ben şimdi şu an erkeği ayırıyorum Doğru mu anladım hocamİkinci yumurta gelmesinden bir gün sonra erkeği ayır ama yakın olsun kafesleri.
Hocam sizden cevap bekliyorum Hayır derseniz ayıracağımİkinci yumurta gelmesinden bir gün sonra erkeği ayır ama yakın olsun kafesleri.
Ayır dişi strese girmesin
Hocam erkeğin tuttum ayrı kafese koydum Kaç gün beklemem lazım pekiAyır dişi strese girmesin
Hocam bu yumurtaların yüzde kaçı boş çıkabilir tahminen1 hafta sonra kafese koy dene eğer kavga olursa dişi saldırırsa yine ayır.
Hepsi dolu da olabilir hepsi boş da olabilir. Yani bunu önceden bilmek imkansız.Hocam bu yumurtaların yüzde kaçı boş çıkabilir tahminen![]()
Hocam günaydın Hayırlı sabahlar ☺Ya kusura bakmayın İçim rahat değil Ben şimdi bu kuşları ayırdım da daha önce çiftleştiler bir sıkıntı olmaz bu doğru mudurHepsi dolu da olabilir hepsi boş da olabilir. Yani bunu önceden bilmek imkansız.
İkinci yumurta gelmesinin ertesi günü ayırdıysanız sorun olmaz yumurtaları döllemiştir erkek bir eksiği sorunu yoksa.Hocam günaydın Hayırlı sabahlar ☺Ya kusura bakmayın İçim rahat değil Ben şimdi bu kuşları ayırdım da daha önce çiftleştiler bir sıkıntı olmaz bu doğru mudur
İkinci yumurta gelmesinin ertesi günü ayırdıysanız sorun olmaz yumurtaları döllemiştir erkek bir eksiği sorunu yoksa.
Ayırmasaydınız ne olacaktıysa yine aynısı olur. Yumurtalar doluysa dolu boşsa boş...Evet 2 yumurtası gelmişti arada bir iki üç gün geçti sonra ayırdım
Ayırmasaydınız ne olacaktıysa yine aynısı olur. Yumurtalar doluysa dolu boşsa boş Neyse hocam zamanı bırakmışmadım sizin dediğiniz gibi bir hafta sonra ben aynı kafese koyarım baktım bir daha kavga ediyorlar gene ayırırım Yapacak bir şey yok yumurta ile boş çıksa da çıkmasaydı şansıma
İnşallah hocamBoş çıkacağını sanmıyorum. Kuşları iyi beslemişsen ve dişi de kuluçkada başarılı olursa yavrular çıkar.
Selamünaleyküm selçuk hocam ben bu Dün kuşları ayırdım kavga ediyorlar diye ayırdım dişi yuvalıktan çıktığı zaman erkek onun yanına gitmek istiyor ama dişi hiç oralı olmuyor ötmüyor ötmemesinin normal mi
Normal ayrı kalsınlar bir Selçuk hocam erkek sultan papağanı ayırdın kafesin kapısını nasıl açmışsa açmış dişi sultan papağanın yanına gitmiş