Sultan papağanı dışkısı

kuş sevdası

Meraklı Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar benim sultan papağanı 2 adet yumurta yaptı ve dışkısı baya büyük oldu Sizce bu normal

Normal. Nasıl beslediğinizi ve kullandığınız takviyeleri yazın.

Mesala bugün Kafesteki yemleri aldım yerine yaptığım mamayı koydum dişi yuvalıktan çikmiyor susa dığı zaman çıkar

Sirkeyi bukadar sık kullanmayın hatta 15 günde bir falan verin. Güzel bir probiyotik başlayın. Ve multi vitamin. Karışık yemine bir miktar keten bir miktar da kenevir ekleyin. Ama abartmadan 👍

Sirkeyi bukadar sık kullanmayın hatta 15 günde bir falan verin. Güzel bir probiyotik başlayın. Ve multi vitamin. Karışık yemine bir miktar keten bir miktar da kenevir ekleyin. Ama abartmadan 👍
Hocam Peki dişi yuvalığın içinde erkeği yuvarlağa sokmamasının sebebi ne olabilir Benim bildiğim yumurtaya beraber yatarlar

Selamünaleyküm hocam Ya kusura bakmayın gene rahatsız ediyorum da bir şey daha sormak istiyorum Ben yumurta lara baktım da şu an baktım da şu an hiç bir damarlama falan yok acaba kaç günde belli oluyor

Site içi aramalardan anahtar kelimeler ile çoğu bilgiye ulaşabilirsiniz. Keyifli forumlar

Selamünaleyküm hocam Ya kusura bakmayın gene rahatsız ediyorum da bir şey daha sormak istiyorum Ben yumurta lara baktım da şu an baktım da şu an hiç bir damarlama falan yok acaba kaç günde belli oluyor
Son yumurtadan 6 gün sonra kontrol edin.

İkinci yumurta gelmesinden bir gün sonra erkeği ayır ama yakın olsun kafesleri.

Geri