kuş sevdası
Meraklı Üye
Selamünaleyküm arkadaşlar benim sultan papağanı 2 adet yumurta yaptı ve dışkısı baya büyük oldu Sizce bu normal
Normal. Nasıl beslediğinizi ve kullandığınız takviyeleri yazın.
Yemleri almayınız. Dilediği gibi istediğinden yesinMesala bugün Kafesteki yemleri aldım yerine yaptığım mamayı koydum dişi yuvalıktan çikmiyor susa dığı zaman çıkar
Hocam mamları sabah biraz yedi sonrada hiç yemedi acaba tekrardan yemlerini vereyim Nijer tohumuNormal. Nasıl beslediğinizi ve kullandığınız takviyeleri yazın.
Erkeği hiç yuvalığa bırakmıyorYemleri almayınız. Dilediği gibi istediğinden yesin
Hocam Peki dişi yuvalığın içinde erkeği yuvarlağa sokmamasının sebebi ne olabilir Benim bildiğim yumurtaya beraber yatarlarSirkeyi bukadar sık kullanmayın hatta 15 günde bir falan verin. Güzel bir probiyotik başlayın. Ve multi vitamin. Karışık yemine bir miktar keten bir miktar da kenevir ekleyin. Ama abartmadan![]()
Bazı dişiler korumacı olur yuvaya yaklaştırmaz normaldir.
Hocam Teşekkür ediyorumBazı dişiler korumacı olur yuvaya yaklaştırmaz normaldir.
Selamünaleyküm hocam Ya kusura bakmayın gene rahatsız ediyorum da bir şey daha sormak istiyorum Ben yumurta lara baktım da şu an baktım da şu an hiç bir damarlama falan yok acaba kaç günde belli oluyorHocam Teşekkür ediyorum![]()
Selamünaleyküm hocam Ya kusura bakmayın gene rahatsız ediyorum da bir şey daha sormak istiyorum Ben yumurta lara baktım da şu an baktım da şu an hiç bir damarlama falan yok acaba kaç günde belli oluyor
Son yumurtadan 6 gün sonra kontrol edin.Selamünaleyküm hocam Ya kusura bakmayın gene rahatsız ediyorum da bir şey daha sormak istiyorum Ben yumurta lara baktım da şu an baktım da şu an hiç bir damarlama falan yok acaba kaç günde belli oluyor
Hocam bu çiftleşme oldu da şimdi bu kuşlar hiç anlaşamıyor az önce kavga katliamı yaptılarSon yumurtadan 6 gün sonra kontrol edin.
Dişi yumurtaları kıskandığı için yapıyor. Yedek kafes var mı evdeHocam bu çiftleşme oldu da şimdi bu kuşlar hiç anlaşamıyor az önce kavga katliamı yaptılar![]()
Evet hocam yedek kafes evde varDişi yumurtaları kıskandığı için yapıyor. Yedek kafes var mı evde
HocamDişi yumurtaları kıskandığı için yapıyor. Yedek kafes var mı evde
Hocam 2. Yumurta geldi zatenİkinci yumurta gelmesinden bir gün sonra erkeği ayır ama yakın olsun kafesleri.