Koksidiyoz var bu kuşta. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımı yazarım.@Recai SULAMİS haşlanmış patates yedirdim az bişey yedi ondan sonraki kakası bu
@Recai SULAMİS 6 tane veteriner gezdim hiç birinde yok başka bir ilaç varmı?Koksidiyoz var bu kuşta. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımı yazarım.
Sonunda buldum. Şırınga ile verdi adam çekip. Suluğa 4 damla damlat dedi doğrumudurKoksidiyoz var bu kuşta. Veterinerden sulphamezathine alın. Alınca yazın kullanımı yazarım.
yaramaz bu solunum yolu ilacı şu konuya bakın:@Recai SULAMİS adam bana başka ilaç vermiş bunu vermis ise yararmi
Yok bu bu Bi işe yaramaz. Dediğim ilacı temin etmeye çalışın.@Recai SULAMİS adam bana başka ilaç vermiş bunu vermis ise yararmi
Yarın temin etmeye çalışacağım kullanımını yazarmısınız size zahmetYok bu bu Bi işe yaramaz. Dediğim ilacı temin etmeye çalışın.
Ayrıca önerdiğiniz gerçekten faydası olan bir probiyotik & Multivitamin markası varmıdır?Yok bu bu Bi işe yaramaz. Dediğim ilacı temin etmeye çalışın.
Tam dolu suluğa (100 ml lik suluğa 6,7 damla.) multivitamin olarak nekton s, gervit w ya da care4birds multivit olabilir.Ayrıca önerdiğiniz gerçekten faydası olan bir probiyotik & Multivitamin markası varmıdır?
EvetRengi kırmızımı? Bu sefer doğru ilacı almışmıyım?
Evet doğru.Rengi kırmızımı? Bu sefer doğru ilacı almışmıyım?