Soru sormaya geldim
Paylaşımcı Üye
Çok sulu yapıyor. Veteriner imkanınız var mı?
Sanmıyorum, ge-oral ve probiyotikten sonra duruma bakacağım. Kuşta herhangi bir halsizlik veya sorun şuana kadar görmedim. Bir de hava çok sıcak ondan kaynaklı çok sulu yapıyor olabilir.Çok sulu yapıyor. Veteriner imkanınız var mı?
Veterinere gitsem bile burada kuştan anlayan veteriner bulmam çok zor. Kedi köpekten bile anlayan maksimum birkaç tane var. Kuş için aklımda 1 yer var anlıyorsa sadece oraya sorabilirim. Akşama doğru falan tekrar resim atarım.Çok sulu yapıyor. Veteriner imkanınız var mı?
Dışkısı biraz daha katılaştı su oranı çok fazla değilÇok sulu yapıyor. Veteriner imkanınız var mı?
Hafif titriyor tehlikeli bir şey old. sanmıyorumBir de kusumda hafif titreme var her zaman vardı normal titreme olduğunu düşünüyorum bazen kanadı titriyor yeni bir şey değil
Gayet sıcakAyaklarının sıcaklığı nasıl
Dışarıdayken bayağı katı 2-3 tane yaptı şimdi kafesine soktum 1 tane biraz fazla sulu yaptı durumu fena değil sadece sabah çok suluydu probiyotik gecikecek en erken 3-4 güne elimde olacak elektrolite nasıl devam edeyim bulunduğum şehirde o probiyotikten bulamam ancak internetten sipariş edebilirdim ve ettim o da geç kalacak.Gayet sıcak
1 hafta sonra probiyotik ve ge oral sonucunda bir duzelme vs. gormezsem veterinere basvurmayi dusunuyorum umarim anlayan bir tane bulurumKuşta bir problem olduğu açık fakat buradan yorum yapmak zor
Tam dolu suluğa 2 pirinç tanesi kadar ge oral kullandım sabah katkısını gördüm gibi nasıl devam edeyim probiyotik 3-4 güne ancak elimde olur bir aksilik yaşadım o yüzden gecikti
Ne dersiniz ge oral nasıl devam edeyimKuşta bir problem olduğu açık fakat buradan yorum yapmak zor
Bugun kusumun diskisinda bayagi bir iyilesme var tam kuru ve sekilli yapiyor ya da sekilli ama cooook az etrafinda su var olarak yapiyor yarin elektrolitli suyu kaldiriyorum gelir gelmez probiyotige basliyorum.2 güne tamamla