Sultan Papağanı dışkı normal mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enes96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rica ederim. çay kaşığının ucuyla 1-1.5 mercimek tanesi kadar suya karıştırıp 1 2 gün kullanabilirsiniz.
6-8 saat sonra suyu değiştirmeyi unutmayın.
Bu ölçüyü hangi suluğa ne sıklıkla yapmalıyım acaba

Elektrolit kabızlık yapmaz. Mineral takviyesi bu. Üst üste 2 gün verin elektroliti. Sipariş ettiyseniz probiyotik pazartesi elinizde olur muhtemelen. Probiyotik gelirse direkt başlayın ve 3 gün üst üste verin.

Elektrolit kabızlık yapmaz. Mineral takviyesi bu. Üst üste 2 gün verin elektroliti. Sipariş ettiyseniz probiyotik pazartesi elinizde olur muhtemelen. Probiyotik gelirse direkt başlayın ve 3 gün üst üste verin.
tam dolu suluğa normal zamanda haftada 2 kez, dışkılar böyle bozukken 3 kez ard arda
İkinize de çooook teşeşkkürler sizler sayesinde içim rahatladı tekrardan sağolun 😊

Elektroliti 2 gün kullanmadan probiyotik gelirse ikisini aynı anda kullanmayayım değil mi gelir gelmez sadece probiyiyotiğe başlayayım ve kullanayım

eskiye nazaran çok daha iyi görünüyor
Renginden dolayı korkmuştum teşekkür ederim 😊 Elektrolite yarın başlıyorum inş en geç salı veya çarşamba günü de probiyotiğe geçiyoruz peki 3 gün arka arkaya verirsem ağır gelmez mi bir sorun olur mu yani

Renginden dolayı korkmuştum teşekkür ederim 😊 Elektrolite yarın başlıyorum inş en geç salı veya çarşamba günü de probiyotiğe geçiyoruz peki 3 gün arka arkaya verirsem ağır gelmez mi bir sorun olur mu yani
arada birkaç gün dinlensin

Güncel dışkılar
Ge-Oral verdim en geç akşam tekrar resim atacağım

Güncel dışkı bayağı sıvılaştı ama daha şu içmedi dışkı dışında bir değişim yok suyu vs içtikten sonra tekrar dışkı atarım

Geri