bana pek normal gelmedi probiyotik takviyesi yaptınız mı hiç?Tünegi biraz yüksekte ondan böyle olabilir diye düşünüyorum. Yatağa vs. yapınca genel olarak böyle uzun değil bu arada hava çok sıcak onunla alakalı da olabilir. Ama genel olarak dışkısı böyle az da olsa sulu. Dışkısı çok yumuşak değil ishal old. sanmıyorum 1.5 aydır böyle çünkü.
Hayır daha önce yapmadım bu arada dediğim gibi dün ishaldi ancak dışkıları genel olarak böylebana pek normal gelmedi probiyotik takviyesi yaptınız mı hiç?
birkaç gün yapmanızı tavsiye ederim toparlamazsa tekrar yazarsınızHayır daha önce yapmadım bu arada dediğim gibi dün ishaldi ancak dışkıları genel olarak böyle
Hangi probiyotiği önerirsinizbirkaç gün yapmanızı tavsiye ederim toparlamazsa tekrar yazarsınız
Link olarak atarsanız daha iyi olur
Çok teşekkür ederim peki nasıl kullanacağım hangi aralıklarla kaç ml kaç damlaRöhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 25 Gr Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Röhnfried Entrobac Probiyotik Takviyesi 25 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
rica ederim. çay kaşığının ucuyla 1-1.5 mercimek tanesi kadar suya karıştırıp 1 2 gün kullanabilirsiniz.Çok teşekkür ederim peki nasıl kullanacağım hangi aralıklarla kaç ml kaç damla
Kaç ml lik suluğa pekirica ederim. çay kaşığının ucuyla 1-1.5 mercimek tanesi kadar suya karıştırıp 1 2 gün kullanabilirsiniz.
6-8 saat sonra suyu değiştirmeyi unutmayın.
rica ederim. çay kaşığının ucuyla 1-1.5 mercimek tanesi kadar suya karıştırıp 1 2 gün kullanabilirsiniz.
6-8 saat sonra suyu değiştirmeyi unutmayın.
düzenli olarak kullanın yeterli. arada mama verebilirsinizBir de probiyortik dışında verebileceğim veya vermem gereken bir şey var mı acaba
siz yine de biraz kullanınbunu yerdeyken yaptı dışarıdaydı
Sipariş ettim bile umarım 3-4 güne elimde olursiz yine de biraz kullanın
umarım işe yararSipariş ettim bile umarım 3-4 güne elimde olur
Çok teşekkür ederimumarım işe yarar