Yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.
An itibari ile kaç kişi oldu?
İstatistik bilgi lütfen..
Yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.
Muhammed Kardeş merakımı mazur gör ama yarışma nasıl oylanacak nasıl secilecek bunun tarafsız olduğuna nasıl kanaat getireceğiz merak ettim doğrusu çekiliş Çekiliş Yap, Hızlı ve Güvenilir Çekilişler | Çekiliş Yap böyle tarafsız bir sitededemi yapılacak yoksa seçtik oldumu
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:13 --
Yarışmaya Katılmak istiyorum (isim degişikliği talebinden bulundum)
Yarışmaya katılmak istiyorum
Muhammed Kardeş merakımı mazur gör ama yarışma nasıl oylanacak nasıl secilecek bunun tarafsız olduğuna nasıl kanaat getireceğiz merak ettim doğrusu çekiliş Çekiliş Yap, Hızlı ve Güvenilir Çekilişler | Çekiliş Yap böyle tarafsız bir sitededemi yapılacak yoksa seçtik oldumu
Yarışmaya Katılmak istiyorum (isim degişikliği talebinden bulundum)
yarışmaya katılmak istiyorum
yarışmaya katılmak istiyorum
DUYURU
22.01.2014 an itibariyle Samsung Galaxy S3 Cep Telefonu elime ulaşmıştır. Cihazda ölü piksel var mı yok mu, cihazda kargo ile gelirken herhangi bir sorun oluştu mu oluşmadı mı, cihazda herhangi bir arıza olup olmadığını tespit etmek adına cihazın kutusunun ambalajı sökülmüş olup cihaz kontrol edilmiştir. Ekranında 2 adet koruyucu jelatin vardı. En üstteki yazılı bir jelatindi o jelatini kaldırmak zorunda kaldım çünkü üzerinde yazılar olduğu için ölü piksel olup olmadığını test yaparken göremezdim. Cihazda tüm kontroller yapıldı. Herhangi bir sorun vs. bulunmamaktadır. Android 4.3 güncellemesini telefonu açtığım için kendini güncelledi. Herşey stabil durumda çalışmaktadır.
Kutusunu açıp kontrol etmek zorundaydım. Eğer ürün arızalı çıksaydı bizzat benim geri gönderip değişim talep etmem gerekiyordu. Bu yüzden gerekli kontrolleri kendim yaptım. Ürün size ulaştığı vakit lütfen kargocuyu biraz bekletip sizde gerekli kontrolleri yapınız. Kargocuyu gönderip ardından kontrol etsenizde birşey fayda etmez. Çünkü kargocu size bir kağıt imzalatıyor ve tüm sorumluluk ondan çıkmış oluyor.
Yarışmaya Katılmak İstiyorum