S
Satılmış KARTAL
Guest
abi çocuk yuvasına verilecek bir hediye değilki telefon yanimerhaba arkadaşlar , öncelikle sonuçta bu hediyeyi almak için taş atıpta kolumuz yorulmadı. çıksa " çok şanslıyım piyango bana vurdu" , çıkmasa " zaten ihtiyacım yoktu , inşallah ihtiyacı olan birine ulaşmıştır " cümleleri kurmamız gerekirken ; yazılanları okuyorum ve bu cümleleri kuramıyorum , sakın yanlış anlamasın kimse sonuçta bu bir yarışma ve bunun bir kazananı olacak ama bu kazanan kişi hakkında ciddi soru işaretleri kafamızda oluşuyorsa bir oturup site yöneticileri düşünmeli , acaba iddia ettikleri şey doğru mu diye. çünkü eğer ben yarışmayı kazanmış olsam ve aynı iddiaları bana söyleseler ben hemen kendimi savunma pozisyonuna geçerim , diyelim ki foruma giremiyorum , beni hiç mi tanıyan olmaz bir forumda. Kaç bin kişi var bir kişi de çıkıp savunmuyor bu arkadaşı.
Ayrıca kimse hakkında ahkam kesmek bizim haddimize değil , başta da belirttiğim gibi taş atıp kolumuz yorulmuyor ama forumda ki insanlar da güvensiz bir ortam oluşuyor. Site moderatörlerinden ve muhammet bey den bu kişi hakkında detaylı araştırma yapmalarını talep ediyorum . Ve bir anket düzenleyelim bu anket sonucuna göre yarışma durdurulsun ödülü de muhammet bey götürüp bir çocuk yuvasına bağışlasın. Bence en kesin ve doğru düşünce bu olsa gerek.
Saygı ve sevgilerimle....