Peki teşekkür ederim çok saolunİyot damlası diyeceksiniz. %2 lik olandan alın.
Peki teşekkür ederim çok saolunİyot damlası diyeceksiniz. %2 lik olandan alın.
Şimdi temin ettim sabah 7 de suluğu sökmüştüm damlayı aldım geldim yarım suluğa bir damla olacak şekilde yaptım suluğu taktım vik vik ses çıkarmaya devam ediyor suyu henüz içmediİyot aldınız mı peki ?
Hocam suyu içmeden nasıl bir etki olsun ki. Suyu içmesini bekleyin.Şimdi temin ettim sabah 7 de suluğu sökmüştüm damlayı aldım geldim yarım suluğa bir damla olacak şekilde yaptım suluğu taktım vik vik ses çıkarmaya devam ediyor suyu henüz içmedi
Bir damla içtiğini gördüm içiyor ama az azHocam suyu içmeden nasıl bir etki olsun ki. Suyu içmesini bekleyin.
Yeteri kadar susuz bırakmamışsınız demekki. Eğer rahat damlatabiliyorsanız 1 damla iyotun içine 20 damla su katıp karıştırın o sudan bir damla içirin veya ağzına damlatın.Bir damla içtiğini gördüm içiyor ama az az
Şuan yanına gittim ve o tık tık sesi kesmiş hocam ciğerlerine ses geliyordu dışarı çıktım geldiğimde yoktu dinledim baktım rahatlamış görünüyor şuandaYeteri kadar susuz bırakmamışsınız demekki. Eğer rahat damlatabiliyorsanız 1 damla iyotun içine 20 damla su katıp karıştırın o sudan bir damla içirin veya ağzına damlatın.
İyi gözünüz aydın. Düzelecek demekki. Yarın da yarım suluğa 1 damla şeklinde devam edin.Şuan yanına gittim ve o tık tık sesi kesmiş hocam ciğerlerine ses geliyordu dışarı çıktım geldiğimde yoktu dinledim baktım rahatlamış görünüyor şuanda
Teşekkür ederim Allah razı olsun sizden kaç gün o şekilde devam edeyimİyi gözünüz aydın. Düzelecek demekki. Yarın da yarım suluğa 1 damla şeklinde devam edin.
Hocam dediğiniz gibi yaptım geçmişti ilk iyoru verdikten sonra ra ertesi gün iyileşti bugüne kadar da. Olmadı ama şimdi yine hafiften soluk alırken vikleme duyuluyor ama yanında sessiz bir ortamda yaklaşıp dinlersem duyuluyor tekrar bi kaç gün iyot damlası versem zararlı olur muYarın da verin sonra 3 gün ara verip probiyotik verin sonra 1 doz daha verin. Hayatı boyunca 15 günde bir verin.
Hocam dediğiniz gibi yaptım geçmişti ilk iyoru verdikten sonra ra ertesi gün iyileşti bugüne kadar da. Olmadı ama şimdi yine hafiften soluk alırken vikleme duyuluyor ama yanında sessiz bir ortamda yaklaşıp dinlersem duyuluyor tekrar bi kaç gün iyot damlası versem zararlı olur mu