Solunum güçlüğü

4 veterinere gittiğiniz sırada burdan da yazsaydınız keşke. Neden veterinere gitmediniz diye sorgulamıyorum. Neden geç yazdınız diyorum. İlk yapılması gereken iyot takviyesi
Eczaneden iyot damlası alın hızlı olun ama vakit önemli hastalık ilerlemiş. Yarım suluğa 1 damla çıkmadan önce suluğu alın susamalılar.
Şuan hastalığı ne tam olarak hemen alıyorum yarın temin ediyorum peki brobiyotik vermiştim bugün bide veteriner maçı cell diye bi vitamin karışımı önerdi onuda aldım ama henüz kullanmadım tüm vitaminler d vitamini dahil mevcut olduğunu söyledi forumları okudum ama kimseden cevap alamam diye yazmak aklıma gelmedi

Eczaneden şimdi gidip iyot alın

Şuan hastalığı ne tam olarak hemen alıyorum yarın temin ediyorum peki brobiyotik vermiştim bugün bide veteriner maçı cell diye bi vitamin karışımı önerdi onuda aldım ama henüz kullanmadım tüm vitaminler d vitamini dahil mevcut olduğunu söyledi forumları okudum ama kimseden cevap alamam diye yazmak aklıma gelmedi
Maxı cell

Hızlıca dediğim şeyi yapın gerekirse nöbetçi eczaneden alın.

Daha önce hiç dış parazit damlası yaptırdınız mı? Yaptırmadı iseniz herhangi bir veteriner kliniğine gidin sonu mec mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın,enjektöre 0,5 ml(10 damla) falan çektirin.
İvomec olabilir.
Parazit damlasını da temin edin,alınca buraya haber verin nasıl kullanılacağını size yazarız.
Damlanın bozulmaması için serin yere koyun,ağzını da kapatın.

Yazdıklarımı okuyun yarım suluğa 1 damla koyacaksınız. Ama suluğunu alın şimdi 4 saat sonra iyotlu suyu hazırlayıp verin. Gece tekrar suluğu alıp yarın sabah tekrar taze hazırlayın.

Daha önce hiç dış parazit damlası yaptırdınız mı? Yaptırmadı iseniz herhangi bir veteriner kliniğine gidin sonu mec mac ile biten ivermektin içerikli dış parazit damlası alın,enjektöre 0,5 ml(10 damla) falan çektirin.
İvomec olabilir.
Parazit damlasını da temin edin,alınca buraya haber verin nasıl kullanılacağını size yazarız.
Damlanın bozulmaması için serin yere koyun,ağzını da kapatın.
Onuda temin edeceğim ense damlası kendim yaptım daha önce 1 damla şeklinde ama diğer jumbo kurumun etinde kızarmadan olduğu için hemen yıkamak zorunda kaldım sonra bidaha kullanmadım

%5 lik alırsanız 1 bardak suya 1 damla katın. O suyu da ikiye bölüp kuşların suluğuna koyun yarısını.

Eğer %2 lik alırsanız tam suluğa(100ml suya) 1 damla iyot ekleyin.

Onuda temin edeceğim ense damlası kendim yaptım daha önce 1 damla şeklinde ama diğer jumbo kurumun etinde kızarmadan olduğu için hemen yıkamak zorunda kaldım sonra bidaha kullanmadım
Şuan hasta kuşa damlatın ve asla yıkamayın. Hangi ilaç elinizdeki ?

Temin edemedim yarın sabahtan temin edilemiyor aracım yok nöbetçi eczane uzakta kalamar kemiği yedi bugün kemirdi yani çoğunu döksede
İyotlu su diyeceğim eczaneye değilmi yoksa iyot damlasımı ikisi fatklımı yani
İyot damlası diyeceksiniz. %2 lik olandan alın.

Geri