Sevda papağanı hastalık ve gece ses çıkarması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağır gelebilir. Etkisini göstermesi en az 3 gün sürer.
kullanıyoruz hocam bakalım inşallah faydalı olur. Birde damla kullanıyorum gözlerine ama damlattıktan sonra sürekli gözlerini kaşıyorlar tırnaklarıyla. ve tırnakları çok uzun bunları nasıl keseriz yada kesmeli miyiz. Veteriner mi keser hiç bilgim yok

kullanıyoruz hocam bakalım inşallah faydalı olur. Birde damla kullanıyorum gözlerine ama damlattıktan sonra sürekli gözlerini kaşıyorlar tırnaklarıyla. ve tırnakları çok uzun bunları nasıl keseriz yada kesmeli miyiz. Veteriner mi keser hiç bilgim yok
ayrıca ayağında siyah bir kelepçe gibi şey var onu çıkartmalı mıyız zarar verir mi

Başınız sağolsun 😔

Hocam bu diğer kuşumun fotografları. Bugün olen kuşum gözüne zarar vermisti fotograflarda görebilirsiniz. Tobrased göz damlasi kullaniyoruz bikac gündür bir düzelme yok. Gecer mi baska bisey kullanmaya gerek varmi. Baska bir yolu v.ar midir . Bari bu kuşa güzel bakabileyim

Hocam bu diğer kuşumun fotografları. Bugün olen kuşum gözüne zarar vermisti fotograflarda görebilirsiniz. Tobrased göz damlasi kullaniyoruz bikac gündür bir düzelme yok. Gecer mi baska bisey kullanmaya gerek varmi. Baska bir yolu v.ar midir . Bari bu kuşa güzel bakabileyim
gözünü sürekli bir yerlere silip duruyor engelleyemıyoruz da bunu

sürekli kaşınmaya başladı bugün gözlerinin orayı sürekli kaşıyor hem yara olan gözü hem yara olmayan gözü

Diğer kuşa doksisilin başlamıştık diye hatırlıyorum bunu ayırarak mı vermiştiniz ? Buda içti mi ilaçlı sudan ?

Kaşınıyor. Çok sık mı yapıyor bunu. Kuşa çinko ive iyot çerikli bir multi mineral takviyesi yapın

Depovit kırmızı toz veya versele laga colomnine vita veya kanatlıoil pembe toz olabilir.

Geri