Sevda papağanı hastalık ve gece ses çıkarması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gözünü bu fotodan mı göreceğiz?

Gözünü bu fotodan mı göreceğiz?

Bunlar gozukuyor mu demin becerememişim sanırım

Kuşa vakit kaybetmeden antibiyotik başlanmalı. Gözlerini kaybetme ihtimali var. Göz damlasına devam edin ama krem sürmeyin. Doksisiklin etken maddeli herhangi bir antiniyotik olabilir ama elinizi çabuk tutun.

Kuşa vakit kaybetmeden antibiyotik başlanmalı. Gözlerini kaybetme ihtimali var. Göz damlasına devam edin ama krem sürmeyin. Doksisiklin etken maddeli herhangi bir antiniyotik olabilir ama elinizi çabuk tutun.
Benim abim doktor da sey soruyor. Insanlara kullanilan doksisiklin tableti alip sulandirsak kullandirilabilir mi. Veya sizin bildiğiniz varsa önerebilir misiniz

Eczaneden tobrased göz damlası alın sabah 1 ,akşam 1 damla olmak üzere 3 gün kullanın duruma bakalım

Keşke ben yazdığımda başlasaydınız antibiyotiğe. Hem solunuma hemde gözüne fayda ederdi. Doksisiklin zaten kapsül formunda oluyor şurubu yada tableti yok. Kapsülü açıp tozunu suya karıştırıp kullanabilirsiniz. Eğer doksisiklin etken maddeli ilaç bulamazsanız macrol şurupta kullanılabilir. Hangisini alırsanız yazın nasıl kullanıcağınızı tarif ederiz. Ayrıca üstte yazılan tobrased damlaya geçerseniz daha iyi olur. Gentagut damladan daha etkilidir...

3 hafta once basladim antibiyotige hocam 4 5 gün kullandik fayda etti gibi antibiyotik ile beraber vitamin de kullandik. Sonra birden tekrar boyle oldu. 1 haftadan fazladir da göz damlasi ve kremi kullanıyoruz.

Kullandığımız ilaclar vs bunlar

Gentagut göz damlası 3x1
Teramisin göz merhemi 1x1 gece yatmadan önce
Gerwit multivitamin haftada 2(suya katınca suyu pek içmiyorlar)
Entrobac probiyotik haftada 2 (suya katınca suyu hiç içmiyolar gibi)
Keşke ben yazdığımda başlasaydınız antibiyotiğe. Hem solunuma hemde gözüne fayda ederdi. Doksisiklin zaten kapsül formunda oluyor şurubu yada tableti yok. Kapsülü açıp tozunu suya karıştırıp kullanabilirsiniz. Eğer doksisiklin etken maddeli ilaç bulamazsanız macrol şurupta kullanılabilir. Hangisini alırsanız yazın nasıl kullanıcağınızı tarif ederiz. Ayrıca üstte yazılan tobrased damlaya geçerseniz daha iyi olur. Gentagut damladan daha etkilidir...

buda şimdiki hali video cektim. Yine kismen sakindi direk ısırıyor cok fazla bağırıyordu elimize aldigimizda

Dünden beri tobrased damla da kullaniyoruz

3 hafta once basladim antibiyotige hocam 4 5 gün kullandik fayda etti gibi antibiyotik ile beraber vitamin de kullandik. Sonra birden tekrar boyle oldu. 1 haftadan fazladir da göz damlasi ve kremi kullanıyoruz.

Kullandığımız ilaclar vs bunlar

Gentagut göz damlası 3x1
Teramisin göz merhemi 1x1 gece yatmadan önce
Gerwit multivitamin haftada 2(suya katınca suyu pek içmiyorlar)
Entrobac probiyotik haftada 2 (suya katınca suyu hiç içmiyolar gibi)
Hangi antibiyotiği ne dozda kullandınız ?

Kullanmaya basladik suyuna katiyoruz bazende şırınga ile destekliyoruz. Çok zor iciyor. Kac gune etkisi görülür acaba. Gozlerini çok nadir açıyor. Güçten çok düştü elimizde durmayan kuş şimdi elimizde masum masum bekliyor 🥲🥲🥲

Geri