Gözünü bu fotodan mı göreceğiz?
Benim abim doktor da sey soruyor. Insanlara kullanilan doksisiklin tableti alip sulandirsak kullandirilabilir mi. Veya sizin bildiğiniz varsa önerebilir misinizKuşa vakit kaybetmeden antibiyotik başlanmalı. Gözlerini kaybetme ihtimali var. Göz damlasına devam edin ama krem sürmeyin. Doksisiklin etken maddeli herhangi bir antiniyotik olabilir ama elinizi çabuk tutun.
Tablet değilde şurup veya kapsul veya toz olsa doz ayarlaması kolay olur.Benim abim doktor da sey soruyor. Insanlara kullanilan doksisiklin tableti alip sulandirsak kullandirilabilir mi. Veya sizin bildiğiniz varsa önerebilir misiniz
çok teşekkür ediyorum şimdi antibiyotik almaya gidiyoruz en kısa sürede tekrar yazarım konuya gelişmeleri inşallahTablet değilde şurup veya kapsul veya toz olsa doz ayarlaması kolay olur.
Keşke ben yazdığımda başlasaydınız antibiyotiğe. Hem solunuma hemde gözüne fayda ederdi. Doksisiklin zaten kapsül formunda oluyor şurubu yada tableti yok. Kapsülü açıp tozunu suya karıştırıp kullanabilirsiniz. Eğer doksisiklin etken maddeli ilaç bulamazsanız macrol şurupta kullanılabilir. Hangisini alırsanız yazın nasıl kullanıcağınızı tarif ederiz. Ayrıca üstte yazılan tobrased damlaya geçerseniz daha iyi olur. Gentagut damladan daha etkilidir...
Dünden beri tobrased damla da kullaniyoruzKeşke ben yazdığımda başlasaydınız antibiyotiğe. Hem solunuma hemde gözüne fayda ederdi. Doksisiklin zaten kapsül formunda oluyor şurubu yada tableti yok. Kapsülü açıp tozunu suya karıştırıp kullanabilirsiniz. Eğer doksisiklin etken maddeli ilaç bulamazsanız macrol şurupta kullanılabilir. Hangisini alırsanız yazın nasıl kullanıcağınızı tarif ederiz. Ayrıca üstte yazılan tobrased damlaya geçerseniz daha iyi olur. Gentagut damladan daha etkilidir...
Hocam benim farklı bir sorum olacak, muhabbet kuşumun suluğuna 3 damla probiyotik, 3 damla a vitamini, 10 damla b vitamini ve 3 damla da limon sıktım. Kuşa çok fazla gelir mi?Youtube veya streamable. Com üzerinden yükleyebilirsiniz. Güncel dışkıda paylaşın
Hangi antibiyotiği ne dozda kullandınız ?3 hafta once basladim antibiyotige hocam 4 5 gün kullandik fayda etti gibi antibiyotik ile beraber vitamin de kullandik. Sonra birden tekrar boyle oldu. 1 haftadan fazladir da göz damlasi ve kremi kullanıyoruz.
Kullandığımız ilaclar vs bunlar
Gentagut göz damlası 3x1
Teramisin göz merhemi 1x1 gece yatmadan önce
Gerwit multivitamin haftada 2(suya katınca suyu pek içmiyorlar)
Entrobac probiyotik haftada 2 (suya katınca suyu hiç içmiyolar gibi)
Veteriner vermisti birtane ismini bilmiyorum doz olarak günde 1 kere 7 gün boyunca kullanın demistiHangi antibiyotiği ne dozda kullandınız ?
Teşekkür ederim. Bunun yaninda ekstra olarak macrol şurupta kullanalim mi. Yoksa ağır mi gelirEvet ilaç uygundur. Ama 50 cc suya 5 damla katın.
Ağır gelebilir. Etkisini göstermesi en az 3 gün sürer.Teşekkür ederim. Bunun yaninda ekstra olarak macrol şurupta kullanalim mi. Yoksa ağır mi gelir