Sevda papağanı hastalık ve gece ses çıkarması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smith
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smith

Yeni Üye
3 hafta önce bir sevda papagani sahibi oldum. Kuş geldikten 2 3 gun sonra gözleri rahatsizlandi damla krem vitamin bir sekilde kismen duzelttik ama. Ozellikle geceleri cok ses cikariyor. Hapsirma gibi hickirik gibi. Ben cok üzülüyorum uyuyamiyor diye düşünüyorum nedeni nedir. Videosunu cektim buraya atiliyor mu bilmiyorum

3 hafta önce bir sevda papagani sahibi oldum. Kuş geldikten 2 3 gun sonra gözleri rahatsizlandi damla krem vitamin bir sekilde kismen duzelttik ama. Ozellikle geceleri cok ses cikariyor. Hapsirma gibi hickirik gibi. Ben cok üzülüyorum uyuyamiyor diye düşünüyorum nedeni nedir. Videosunu cektim buraya atiliyor mu bilmiyorum
Youtube veya streamable. Com üzerinden yükleyebilirsiniz. Güncel dışkıda paylaşın

Onu nasil yapacagim once youtubeye atip sonra buraya mi atacagim

Youtubea atıp linki buraya yapıştırıp paylaşın. Resim içinde hızlıresim. Com veya imgbb. Com kullanabilirsiniz. Aynı şekilde çıkan linki buraya yapıştırın

Fotograflarini sabah cokca cekip atarim. Videodaki ses mavi olandan geliyor

Dışkılarının fotoğrafını da atın ikisinin de.
Solunum yolu enfeksiyonu söz konusu. Gözlerinde kızarıklık akıntı var ise eczaneden tobrased göz damlası alın,sabah 1 damla akşam 1 damla damlatın,3 gün boyunca kullanın.

@Selçuk YÜKSEL

Gentagut göz damlası 3x1
Teramisin göz merhemi 1x1 gece yatmadan önce
Gerwit multivitamin haftada 2(suya katınca suyu pek içmiyorlar)
Entrobac probiyotik haftada 2 (suya katınca suyu hiç içmiyolar gibi)

Bilgiler bunlar

Tünekte dururlarken ki videosunu çekip paylaşın, kuyrukları da görünsün

hocam mavi olanda sürekli videodaki sesler çıkıyor geceleri yutkunur hapşurur gibi nasıl geçireceğiz bunu hayvancağızın haline çok üzülüyorum bişey de yapamıyorum gibi geliyor

hocam mavi olanda sürekli videodaki sesler çıkıyor geceleri yutkunur hapşurur gibi nasıl geçireceğiz bunu hayvancağızın haline çok üzülüyorum bişey de yapamıyorum gibi geliyor
Kusma var mı kuşta? İştah durumları nasıl? Kaç gr ağırlığında kuşlar?

İstahları iyi yemlerini yiyorlar dal darı yiyiyorlar. Ozellikle boyun bolgeleri cok zayıf kilolari cok yok

Solunumda ciddi sıkıntı var. Aynı zamanda gözde enfeksiyon olduysa sorun bakteriyeldir. Bu yüzden antibiyotik başlanması uygun olur. Mümkünse veterinere götürün solunum yolu enfeksiyonu için antibiyotik isteyin.

Teşekkür ederim hocam veterinere götürüp antibiyotik isteyim o zaman en kisa sürede
Solunumda ciddi sıkıntı var. Aynı zamanda gözde enfeksiyon olduysa sorun bakteriyeldir. Bu yüzden antibiyotik başlanması uygun olur. Mümkünse veterinere götürün solunum yolu enfeksiyonu için antibiyotik isteyin.

Ben ciddi bir solunum sımıntısı göremedim. Tekrar video paylaşır mısınız.. Mikrofona sürtünme sesi kuştan geliyor mu sandınız acaba. Veya ben mi yanıldım. Bence kuşlara iyot takviyesi yapalım 3 gün sonra gelişmelere göre yol çizeriz.

Geri