acilen veterinere götürmem gerek sanırımMantar dışkısına benziyor. Sarı ürat ise karaciğer probleminde görülebilir.
acilen veterinere götürmem gerek sanırımMantar dışkısına benziyor. Sarı ürat ise karaciğer probleminde görülebilir.
Pankreoflat ise yaramaya başlamış gözüküyorSarı dışkıyı sık sık mı yapıyor nadiren mi ?
Veterinere götürün röntgen çeksin karaciğeri ne durumda bakılsın. Bir de kanatlıoil devedikeni tohumu unu var. Eğer mantar çıkmazsa karaciğer sorunu varsa onu alıp sebzesine serpin haftada iki gün yesin iyi gelir. Karaciğer için sedochol de sipariş edin, karaciğeri korur. Pankreoflat kaçıncı gün oldu?acilen veterinere götürmem gerek sanırım
acilen veterinere götürmem gerek sanırım
3 gün oldu sebze enfeksiyona sebep olur demişti eskiden götürdüğüm veterinerVeterinere götürün röntgen çeksin karaciğeri ne durumda bakılsın. Bir de kanatlıoil devedikeni tohumu unu var. Eğer mantar çıkmazsa karaciğer sorunu varsa onu alıp sebzesine serpin haftada iki gün yesin iyi gelir. Karaciğer için sedochol de sipariş edin, karaciğeri korur. Pankreoflat kaçıncı gün oldu?
Kuşunuzda mantar mi var?3 gün oldu sebze enfeksiyona sebep olur demişti eskiden götürdüğüm veteriner
Siz isterseniz gittiğiniz veterinerin kanatlılardan anlayıp anlamadığını bir araştırın. Kuşlara sebze verilebilir,kirinden pisliğinden düzgünce arındırılmışsa ve kararında da verilmişse soruna sebep olmazlar.3 gün oldu sebze enfeksiyona sebep olur demişti eskiden götürdüğüm veteriner
Abi pankreoflat kullanıyor beş güne tamamlaması lazımP tesiyi bekleyecekseniz eğer, bana kalırsa şimdiden nöbetçi eczaneden mikostatin alın ve çeyrek suluğa 4 damla katarak p tesiye kadar verin. Mikostatin ağır bir ilaç değil sonuçta ciğeri çok yormaz.
Ama mantar var gibi. Eğer mantar varsa şuan pankreoflat dan çok daha önemliAbi pankreoflat kullanıyor beş güne tamamlaması lazım
Hocam mikostatin kullansın o zaman dediğin gibi ancak bence her şeyden önce karaciğerde sorun varAma mantar var gibi. Eğer mantar varsa şuan pankreoflat dan çok daha önemli
Şaka gibi yani. Gözüyle mi analiz ediyormuş dışkıda bakteri parazit olup olmadığını..sabah veterinere götürdüm hiç bir şeyi yok dediler kültür almadı tartmadı da dışkıya baktı yaklaşıp normal dedi benimde sultan papağanım var dedi annem yanımdaydı çok pimpirikli kızım falan dedi bilmiyorum acaba annem öyle dedi diye sallamadı mı adam 23 yaşındayım kuşu varsa bilir herhalde sonra bir yerde yemek yemeye gittik oradaki adam ben yıllarca besledim bir şeyi yok bunun dedi tetra kullanın dedi en iyi ilaçmış hasta olan iştahlı yemez dedi
dedim bari bi ciğer filmi çekelim tartalım ya uçarsa dedi öyle şeyler filmde çıkmaz falan diyor garip geldi