Tm abi şu an dışarıdayım eve varınca dışkılarını atarımNeo teramisyn falan alma. Yeni yaptığı dışkıları tekrar çek ekle emin olalım önce.
Tm abi şu an dışarıdayım eve varınca dışkılarını atarımNeo teramisyn falan alma. Yeni yaptığı dışkıları tekrar çek ekle emin olalım önce.
Hocam bende yakında kafesi değiştiricem kalamar kemiği gaga taşı fln var ama koydurtmıyor kafese kuşBenim şuanlık kullandığım kafes bu yakında yeni bir kafes alacağım zaten ama bak bu şekilde kullandım ve ihtiyacı olan her şey var hemde alan hala rahat gözüküyor sende bu şekilde hazırlayabilirsin kafesini
Tm dır hocam teşekkür ederimkuşun gayet sağlıklı gözüküyor boş yere endişelenme ilaç fln da kullanma
Hocam fotolarda kafesin içinde küçük bir kap var onu nerden bulurum ara sıra kuşa mama yapıp veririmBenim şuanlık kullandığım kafes bu yakında yeni bir kafes alacağım zaten ama bak bu şekilde kullandım ve ihtiyacı olan her şey var hemde alan hala rahat gözüküyor sende bu şekilde hazırlayabilirsin kafesini
Tm dır hocam
Meyve sebzeye nasıl alıştırırım kuşumu yemiyorda hocamEndişelenmeyin. Taze meyve sebze verin.(ılık olsun)
petshoplara ikram kabı diye sorarsan verirle onun dışında istersen internet den de sipariş verebilirsinHocam f
Hocam fotolarda kafesin içinde küçük bir kap var onu nerden bulurum ara sıra kuşa mama yapıp veririm
Çok saolun hocampetshoplara ikram kabı diye sorarsan verirle onun dışında istersen internet den de sipariş verebilirsin
Yeni dışkılar abiNeo teramisyn falan alma. Yeni yaptığı dışkıları tekrar çek ekle emin olalım önce.
Yeni dışkılar abi
Tamamdır abi teşekkür ederim okÇok kötü değil ama, biraz koksidiyoz var bence. Şimdilik ilaç kullanmaya gerek yok. Kuşu gözlemlemeye devam et. Kuş ortama alışsın acemiliğini atsın. Daha sonra herhangi bir halsizlik, iştahsızlık, sürekli uyuklama, dışkıda değişim gözlemlersen yaz buraya ok.
umarım ölen kuşunun yerini doldurabilir bu mink arkadaşTamamdır abi teşekkür ederim ok
Hocam ölen kuşum kadar olmasada yinede dolduruyor bu tatlı arkadaş Allah uzun ömür verir inş hepimizin kuşlarınaumarım ölen kuşunun yerini doldurabilir bu mink arkadaş
Kafes tellerine asın veya kuşa elinizle uzatın.Meyve sebzeye nasıl alıştırırım kuşumu yemiyorda hocam
Yemeyen kuşu alıştırmak çok zor gerçekten, sabırlı bir ısrarla sürekli denemek gerekiyor.Kafes tellerine asın veya kuşa elinizle uzatın.
hocam Kuşuma salıncak aldım çok korkuyor salıncağa en uzak yer neresi ise orda duruyor ama acaip korkuyor kerata korkusu yarına kadar geçermiKafes tellerine asın veya kuşa elinizle uzatın.
Geçer yakın zamanda. Siz yine de gözlemleyin kuşunuzu.H
hocam Kuşuma salıncak aldım çok korkuyor salıncağa en uzak yer neresi ise orda duruyor ama acaip korkuyor kerata korkusu yarına kadar geçermi
Gözlemliyorum hocam dışkısını fln eğer bi sıkıntı olursa(kabarıklık, halsizlik, iştahsızlık) buraya yazarımGeçer yakın zamanda. Siz yine de gözlemleyin kuşunuzu.