Video
Hocam videoVideosunu görmeden buna yorum yapamayız.
Hocam videoVideosunu görmeden buna yorum yapamayız.
Herhangi problem göremedim. Olağan bir hareket.Video
Hocam video
Hocam video da görünmüyor ama ağzını açıp kapatıyor arada sırada tüneke tele sürüyor ve ses çıkarıyor açıp kapattığında. Çıt diyeHerhangi problem göremedim. Olağan bir hareket.
Tm dır hocam saolun ama erkek gibi inş erkek tir cerenin hmn altı mavi tonlarında üstte hafif morluk varCere tam net çıkmıyor fotoğrafında net yakaladığında atarmısın. Burun delikleri beyaz gibi ama çok ufak daha o yüzden bu aylarda net bilgi olmaz eğer burun delikleri beyazsa dişi olur.
Hocam kuşum birde yavrumu? Yavru olarak aldımHerhangi problem göremedim. Olağan bir hareket.
Tm dır hocam saolun teşekkür ederimBence yavru. Ayağının rengi daha pembemsi.
Hocam benimkide de morluk var ceresinde mavilik te var erkek diye düşünüyorumRainbowlar güzel kuşlar benimde var bir tane ilk tüyüne girdi mosmordu gagası ilk aldıgımda. Suan mavi oldu erkek gagasına döndü3,5 aylık benimkisi
Hocam video bu ağzını açıp kapatıyorHerhangi problem göremedim. Olağan bir hareket.
Herhangi problem göremedim. Olağan bir hareket.
Hocam kuşum Bi gözünü kapatıyor Bi gözü açık kalıyor hasta olabilirmiBence yavru. Ayağının rengi daha pembemsi.
Bi sıkıntı varmıdır ağzını açıp kapatıyor kuşum
Tm abi çok sağol o zmn kuşu Bi 1,2 gün kendi halinde bırakayım elemiyeyim teşekkür ederimKuş stres olunca o şekilde ağız açıp kapama yapar. Kuşu biraz kendi haline bırak, ortama ve sana alışsın, çok oynama kuşla.
Gözü içinde video da herhangi bir sıkıntı göremedim ben. Şimdilik damlaya gerek yok, zaten daha fazla strese sokma kuşu.
Tm hocam sulanma vb. Yok bekleyecem bir süre daha gözlemleyeceğim saolunKapattığı gözünde şişlik veya sulanma var mı? Yoksa bence gözlemleyin biraz daha, ne kadar çok yapacak bu hareketi bakın. Hemen kullanmayın.
Abi birde bu fotolara bakarmısın kuşum bana göre erkek ama dişi diyenlerde var şaşırdım kaldımKuş stres olunca o şekilde ağız açıp kapama yapar. Kuşu biraz kendi haline bırak, ortama ve sana alışsın, çok oynama kuşla.
Gözü içinde video da herhangi bir sıkıntı göremedim ben. Şimdilik damlaya gerek yok, zaten daha fazla strese sokma kuşu.
Hocam bide kuş benden biraz kaçıyor alışamadı Biraz daha mı zaman tanımalıyım kuşa?Kapattığı gözünde şişlik veya sulanma var mı? Yoksa bence gözlemleyin biraz daha, ne kadar çok yapacak bu hareketi bakın. Hemen kullanmayın.