Sizce pelet veya rasyon yeme geçilmeli mi

• Olabilir emin değilim

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır gerek yok

• Hayır asla geçilmemeli

• Kullanılan toplam oy
    5
Bende size probiyotik öneririm nolmuş yani 😂
Hocam probiyotik demişken alışverişim sırasında hediye ürün göndermişler fagel biyozyme diye bir ürün içinde 1 tane bakteri var kalanı hep vitamin katkısı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Probiyotik olarak sıklıkla dr brockamp kullanıyorum arada mamaya içinde polen var diye pavifac kullanıyorum. Tavsiyelere açığım😅

Spirulina süper besin diye adlandırılır. Küçük bir örnek protein oranı %57 dir. Böyle bir oran yok yani görmek imkansız. Perilla bile %35 protein içeriyor.
Ayrıca küçük çaplı multi mineral ve multi vitamindir diyebiliriz. Bir çoğunu az da olsa içeriyordu hatırladığım kadarıyla.

Hocam probiyotik demişken alışverişim sırasında hediye ürün göndermişler fagel biyozyme diye bir ürün içinde 1 tane bakteri var kalanı hep vitamin katkısı kullansam mı kullanmasam mı bilemedim. Probiyotik olarak sıklıkla dr brockamp kullanıyorum arada mamaya içinde polen var diye pavifac kullanıyorum. Tavsiyelere açığım😅
Novo biotic probiyotik

Ayrıca küçük çaplı multi mineral ve multi vitamindir diyebiliriz. Bir çoğunu az da olsa içeriyordu hatırladığım kadarıyla.
1 kilogram tatlı su yosunu 1 ton sebze ve meyveye eş değere besin içeriğine sahip diyorlar hocam. İlk karşılaşmam da bundan dolayı olmuştu, meyve ve sebze ile pek arası yok kuşlarımın😅

Fagel'e baktım da içeriğini göremedim. Lactobacillus sublitis mi içeriyor ? Enzim ve prebiyotik içeriği var mı ? Vitamin yerine kullanılabilir 😂
Dr brockamp iyi bir probiyotiktir. Önerdiğim prozim ama sizin kullandığınız da aşağı kalmaz 👍

Fagel'e baktım da içeriğini göremedim. Lactobacillus sublitis mi içeriyor ? Enzim ve prebiyotik içeriği var mı ? Vitamin yerine kullanılabilir 😂
Dr brockamp iyi bir probiyotiktir. Önerdiğim prozim ama sizin kullandığınız da aşağı kalmaz 👍
"Fagel biozyme içeriği" belki başkaları da internette ararken denk düşerler diye başlık atayım dedim😅

Bu arada kullanmama sebebim iyi-kötü arasında kalmam sebebiyle değil. Mama kullanmadığım için nasıl yediririm kaygısıyla almadım şimdiye kadar. Yoksa çok iyidir 👍

Enterobac'ın biraz daha vitaminlisiymiş. Arada kullanın inülin de içeriyormuş sinbiyotik bir etki yapar diğeriyle dönüşümlü kullanırsanız 👍
Novo biotic alması daha iyi olur. Siz de ben de onu kullanıyoruz.

Bacillus Amyloliquefaciens FD777 tarafından genetik olarak açığa çıkarılan ve üretilen antibiyotikler 34+
Macrolactin
Bacillaene
Difficidin
Iturin
Bacilysin
Surfactin
Bacteriocin
Bacillibactin
Kalimantacin
Plantathiazolicin
Plantazolicin
Batumin
Bacillomycin
Fusaricidin
Bacitracin
Tridecaptin
Plipastatin
Teichuronic acid
Subtilin
Locillomycin
Myxovirescin
Citrulline
Bacitracin
Nosperin
Bu antibiyotikler termostabildir ve kümes hayvanlarında Nekrotik Enteritler’in nedensel ajanı Clostridium perfringens ve Bacillus Amyloliquefaciens, Staphylococcus, Enterococcus, Listeria, Mycoplasma ve Salmonella türleri, Pseudomon, vb. dahil hayvanların potansiyel patojenlerine karşı antimikrobiyal ve antiviral aktiviteye sahiptir.

Novo Biotic, rumen gelişimi sırasında buzağıların bağırsak durumunu iyileştirir.
Novo Biotic buzağılarda, kuzu ve oğlaklarda pnömoni hastalığını önler.
Genç hayvanlarda ishal ve şişkinlik vakalarını önler.
Novo Biotic, MB ile ilgili olan Artrit / sinoviti önler.
Novo Biotic genç hayvanlarda ve özellikle genç süt buzağılarında, MB ile ilişkili otitleri önler.

Novo biotic alması daha iyi olur. Siz de ben de onu kullanıyoruz.

Bacillus Amyloliquefaciens FD777 tarafından genetik olarak açığa çıkarılan ve üretilen antibiyotikler 34+
Macrolactin
Bacillaene
Difficidin
Iturin
Bacilysin
Surfactin
Bacteriocin
Bacillibactin
Kalimantacin
Plantathiazolicin
Plantazolicin
Batumin
Bacillomycin
Fusaricidin
Bacitracin
Tridecaptin
Plipastatin
Teichuronic acid
Subtilin
Locillomycin
Myxovirescin
Citrulline
Bacitracin
Nosperin
Bu antibiyotikler termostabildir ve kümes hayvanlarında Nekrotik Enteritler’in nedensel ajanı Clostridium perfringens ve Bacillus Amyloliquefaciens, Staphylococcus, Enterococcus, Listeria, Mycoplasma ve Salmonella türleri, Pseudomon, vb. dahil hayvanların potansiyel patojenlerine karşı antimikrobiyal ve antiviral aktiviteye sahiptir.

Novo Biotic, rumen gelişimi sırasında buzağıların bağırsak durumunu iyileştirir.
Novo Biotic buzağılarda, kuzu ve oğlaklarda pnömoni hastalığını önler.
Genç hayvanlarda ishal ve şişkinlik vakalarını önler.
Novo Biotic, MB ile ilgili olan Artrit / sinoviti önler.
Novo Biotic genç hayvanlarda ve özellikle genç süt buzağılarında, MB ile ilişkili otitleri önler.
Dozajı nasıl peki?

Novobiotic evet çok iyi gerçekten ama tek sıkıntısı şu ki kalıcı koloni oluşturmuyor florada. Kalıcı koloni oluşturanlar daha pratik oluyor. Sürekli bağımlı kalmıyorsun.

Benim kanatlı veterinerim Türkiyenin en iyi hekimlerinden bana göre. O sosyal medya hesabında bu probiyotiği paylaşmış ben de kendisinden temin ettim bir müddettir bu probiyotiği kullanıyorum kuşlarımda. Selçuk beye söyledim o da temin etti üründen.
Uzun süre yaşayan bir bakteri ve sıcağa karşı da dayanıklı. Profesyonel bir ürün.

Benim kanatlı veterinerim Türkiyenin en iyi hekimlerinden bana göre. O sosyal medya hesabında bu probiyotiği paylaşmış ben de kendisinden temin ettim bir müddettir bu probiyotiği kullanıyorum kuşlarımda. Selçuk beye söyledim o da temin etti üründen.
Uzun süre yaşayan bir bakteri ve sıcağa karşı da dayanıklı. Profesyonel bir ürün.
Nereden temin edebiliriz. Satıcı bulamadım 😅

Geri