hahahaha guldurdunbazen diyorum hintbülbülü falan mı beslesem acaba diyemuhabbetlerin psikolojisi için fasiküllerce kiatp yazılır...
![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
hahahaha guldurdunbazen diyorum hintbülbülü falan mı beslesem acaba diyemuhabbetlerin psikolojisi için fasiküllerce kiatp yazılır...
![]()
bekliyorum vallahahahaha guldurdunkardesım ama muhabbet kusu baska bırsey bence vazgecme okadar beklemıssın azdaha sabret
![]()
evet onu bende duydumda benım daha yenı basladı yumurtlamaya azdaha vıtamın alsın keserım zaten yumurta bıtene kadar ara ara cıftlesıorlar yumurta bıtımınde keserım yumurtayı yem ve meyve takvıyesı yaparım bı surebekliyorum valladün üretici bir arkadaş, yumurtaya kadar mama ve yumurta ver, yumurtlayınca verme dedi, gerekçe olarak da yumurta döneminde vereceğim mamayla erkek kızarsa yumurtaları kırabilir dedi... ilginç bir bilig olarak palaşayım buradan...
benim 2. kafesteki kuşlar tüye girdi, hem erkke hem de dişi, acaba diyorum yumurta yapamayınca strese mi girdiler diğer kafesi kıskanıpevet onu bende duydumda benım daha yenı basladı yumurtlamaya azdaha vıtamın alsın keserım zaten yumurta bıtene kadar ara ara cıftlesıorlar yumurta bıtımınde keserım yumurtayı yem ve meyve takvıyesı yaparım bı suresaol
bilmem olabılır belkı benım tuyde olan cıftımde tuyden cıkdı artık onlarda yumurta verır yakında dısı yavruluga cok ılgılı devamlı gırıp cıkıo ses yapıo yavrulukda aslında kanatları dusmus sırtıda kamburlasmıs dıskısıda azcık buyuk ama kuyruk atması yok bakalım onlarda cok acelem yok yumurtalı cıftımle sorunum var daha 2tane yumurtladı 4.gun bugun 3 yumurta hala gelmedı popo hala cok sıs kuyruk cok fena atıo beklıorum bakalım ınsallah saglıklı sekılde devamı gelır yumurta sıkısması olabılır dıe endıse edıorum yoksa gecde yumurta yapabılıorlarmı korkuorum bırazbenim 2. kafesteki kuşlar tüye girdi, hem erkke hem de dişi, acaba diyorum yumurta yapamayınca strese mi girdiler diğer kafesi kıskanıp![]()
Şakir kardeşim merhabalar, dişi daha yumurtlamadı, yuıvalığın önünde aşağıda kafesi kemiriyor ben umudumu kesmek üzereyim, belki de biraz daha sabretmemiz gerekiyor bilemiyorum...ee son durum nedir hocam?
son durum nedir?bilmem olabılır belkı benım tuyde olan cıftımde tuyden cıkdı artık onlarda yumurta verır yakında dısı yavruluga cok ılgılı devamlı gırıp cıkıo ses yapıo yavrulukda aslında kanatları dusmus sırtıda kamburlasmıs dıskısıda azcık buyuk ama kuyruk atması yok bakalım onlarda cok acelem yok yumurtalı cıftımle sorunum var daha 2tane yumurtladı 4.gun bugun 3 yumurta hala gelmedı popo hala cok sıs kuyruk cok fena atıo beklıorum bakalım ınsallah saglıklı sekılde devamı gelır yumurta sıkısması olabılır dıe endıse edıorum yoksa gecde yumurta yapabılıorlarmı korkuorum bıraz
bende var 3. yumurta geldı 11 inde 4 .yu beklıom hala var yumurta kusda bellı gelır oda 4 5 guneson durum nedir?bende bir gelişme yok...
Hadi gözün aydın4. yumurtada geldı cok sukur dun 21.30 22.00 cıvarında sıslık hala var yumurtanın devamı gelıcek gıbı ınsallah![]()
saol kardesım amin darısı basına inşallahHadi gözün aydınkardeşim devamı gelir inşallah
![]()
Hadi inşallah bekliyom 6 gündür kuyruk düşük daha yumurta yok.saol kardesım amin darısı basına inşallah![]()
gelır ınsallah yakındaHadi inşallah bekliyom 6 gündür kuyruk düşük daha yumurta yok.![]()
Var obicim atıyo hemde bugün baktım gayet belirgin atıyogelır ınsallah yakındakuyruk atması varmıydı kusda ?
tmm ısde cok yakın sabırlı olVar obicim atıyo hemde bugün baktım gayet belirgin atıyo
Günler gecmiyo yumurta gelmiyo ömrümüz beklemeklen geciyo ilk yumurtayı bir braksa rahatlıcam inşallah senin kilerde iş tutar.ah bide benimki kuyruk atsa...![]()
haha takarız sana bı kuyruk onlar yerıne attırırsın heheah bide benimki kuyruk atsa...![]()
Bence hepimiz sabırsızı kolayını bulsak zorla yumurtlatcaz kuşlarımızı..haha takarız sana bı kuyruk onlar yerıne attırırsın hehebıde bana dıor sabırsız
![]()