Melih.S59
Onursal Üye
6 oldu yumurtalar 2 de yavrusu var şimdi![]()
Maşallah
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
6 oldu yumurtalar 2 de yavrusu var şimdi![]()
MaşallahKuşların bulunduğu yerin sıcaklığı kaç derece ?
ben adanadayım, kuşlarım salonda, sıcacık ev![]()
biz de kışın soğuk değil de yazın sıcaklık problem, haziran ve eylül sonu bizim kuşlarda mecburi dinlenme zamanları ve sıcak ishale neden oluyor çoğu zaman kaybımız oluyor ne yazık ki, sen nerdesin kardeşim?Adana da olduğunuzu gördümSıcaklığı onun için sormuştum
biz de kışın soğuk değil de yazın sıcaklık problem, haziran ve eylül sonu bizim kuşlarda mecburi dinlenme zamanları ve sıcak ishale neden oluyor çoğu zaman kaybımız oluyor ne yazık ki, sen nerdesin kardeşim?
evdeyse hiç sıkıntı olmaz, yazın sizde de nem var ama problem olur üretim açısından, dinlenme iyi gelir.Ben de Tekirdağdanım kardeşim
Bizdede kışın problem oluyor. Nisan başı ile ekim sonu iyi 30 - 40 derece . Aralık 15 ile şubat 15 arası bazı geceler kuru soğuk ve don oluyor eksi 10 - 15 .Gerçi bende kışında problem olmuyor doğal gaz kullandığımızdan Evin sıcaklığı 23 derece sabit ,nem %50
Evet yazın nem oluyor .Ben hiç üretim yapmadım. 2003 yılında bir kuş almıştım. 14 yıl hiç problemsiz baktım. Hastalık nedir bilmedim.Solunum yetmezliğinden kaybettim. 3 yıl aradan sonra 2 ay önce bir kuş aldım şimdi ona bakıyorum.evdeyse hiç sıkıntı olmaz, yazın sizde de nem var ama problem olur üretim açısından, dinlenme iyi gelir.
Evet yazın nem oluyor .Ben hiç üretim yapmadım. 2003 yılında bir kuş almıştım. 14 yıl hiç problemsiz baktım. Hastalık nedir bilmedim.Solunum yetmezliğinden kaybettim. 3 yıl aradan sonra 2 ay önce bir kuş aldım şimdi ona bakıyorum.
Hocam geçmiş konu ama kısırlaştırma için üreme organını almıyorlar mı. Muhabbetlerde üreme organı yok diye biliyorum. Bunu nasıl anladınız.Maşallahİlk kuşumu tek bakmıştım mecburiyetten ( kuşumu kısırlaştırmışlar caniler.
) Onu daha fazla üzmemek için eş almadım.
Ama buna eş alıcam İnşallah.
Hocam geçmiş konu ama kısırlaştırma için üreme organını almıyorlar mı. Muhabbetlerde üreme organı yok diye biliyorum. Bunu nasıl anladınız.
Genelde kısırlaştırmayı ilaç veya iğneyle yapıyorlar.Kuşun yumurtalıklarını kurutuyorlar.Hocam geçmiş konu ama kısırlaştırma için üreme organını almıyorlar mı. Muhabbetlerde üreme organı yok diye biliyorum. Bunu nasıl anladınız.
sorun ne7 8 yaşında m.kuşum var bu işeri yapan anlayan burada yetkili biriyle konuşabilirsem ve derdime çare bulursa kuşlarla ilgili. minnet duyuacağım. teşekkürler