Mehmet Eren
Meraklı Üye
son durum ne acaba
dişinin beli büküldü, günde birkaç kez çiftleşiyorlar, bugün yumurta gelecek gibison durum ne acaba
Maşallah o zaman hadi uzun ömürlü olsunsabrın sonu selamet, maşallah kuşumuz şu an yuvada 4 yavru besliyor![]()
Maşallah o zaman hadi uzun ömürlü olsun
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
amin inşallah çok teşekkürlerMaşaallah maşaallah kocaman maşaallah darısı tüm isteyenlere
benim çift ile sizinki hemen hemen aynı zamanda yumutlamış ilk yumurta 14 nisanda geldi. benim çift toplam 6 yumurta yaptı. yaptığım kontrolde biri boştu.5 i dolu.dün ilk yumurtamı aldımMAŞALLAH diyelim arkadaşlar...
Ikinci yumurta boş ise 4 gün atabilir ilk.yavtu arası yada 5benim çift ile sizinki hemen hemen aynı zamanda yumutlamış ilk yumurta 14 nisanda geldi. benim çift toplam 6 yumurta yaptı. yaptığım kontrolde biri boştu.5 i dolu.
6 mayıs pazar günü ilk yavru çıktı. dolu olan diğer yumurtalardan henüz birşey çıkmadı.. ikimizin çifti de hemen hemen aynı zamanda yumurtlamalarına rağmen maşallah sizin 4 yavru var. benim çiftteki sıkıntı ne acep. sadece 1 i çıktı
Ikinci yumurta boş ise 4 gün atabilir ilk.yavtu arası yada 5
Öyle zamanla maziye bakınca insan neler geldi neler geçti diyornerden nereyeşimdi bir kuşum 7 yavrulu yuvada, diğeri 4. yumurtladı bugün bir de sevda papağanı çiftim... herşey yolunda şükür yıllar geçtikçe
MaşâAllah bu arada kuşlarınızaÖyle zamanla maziye bakınca insan neler geldi neler geçti diyor
Öyle zamanla maziye bakınca insan neler geldi neler geçti diyor
Hay maşallah, darısı bizlere inşallahbugün ilk çıkan yavrum 5. yumurtasını yaptı ilk kuluçkada, bir Maşallahınızı alırım![]()
Hay maşallah, darısı bizlere inşallah
Masallahbugün ilk çıkan yavrum 5. yumurtasını yaptı ilk kuluçkada, bir Maşallahınızı alırım![]()
Masallah