yaylada mısın yoksa hocam nerdesinMerhabalar benim bulunduğum yer serin rahatım ben bu yüzden sinek falan da yok [emoji4]
Yayla demeyelim de antep şehir merkezine göre daha yüksek bir konumda ve yeni bir yerleşim yeri olduğu için biraz daha serin [emoji4]yaylada mısın yoksa hocam nerdesin
Catlamis bakdim daha cikmamis ama hala pit pit ses var aksama kadar cikar diye tahmin ediyorum insallahÇatladı ise bugün cikar
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yumurta da çatlama varsa ucunu azcık acın artık bence geceden beri çıkmadı ise kabuk sert gelmiş olabilirCatlamis bakdim daha cikmamis ama hala pit pit ses var aksama kadar cikar diye tahmin ediyorum insallah
Masallah masallah bugun benimkide gelcek bekliorum bakalim ciksin fotosunu atarimMavis taikimin ilk yavrusu cıktı arkadaşlar gece çıkmış yumurtadan sabah kursak sanki çok az sıvı vardı bakalım inşallah besler artık t3crubeli çiftlerimden bile korkar oldum maşallah.demeden gecmeyelim [emoji16][emoji16][emoji16]
Simdi mudahale ile 1 yavru kaybettim 4 yavru cikardim saglam o 1 tanenin olmesi cesaretimi kirdi korkuyorum erken dir cikarirsam olur diye aksama kadar cikmaz ise mudahale edicem birazdaha bekliyim suan cesaret edemiorumYumurta da çatlama varsa ucunu azcık acın artık bence geceden beri çıkmadı ise kabuk sert gelmiş olabilir
Masallah sunlara bak Allah nazardan korusun bebeleri cok guzeller bi rainbowda ben alcam albino ya es yapicam yaza insallah
Çatlamış yumurta 1 gün için de çıkmazsa çatlak yerden kafası hizasında yarıya kadar alin kendis çıkar zatenSimdi mudahale ile 1 yavru kaybettim 4 yavru cikardim saglam o 1 tanenin olmesi cesaretimi kirdi korkuyorum erken dir cikarirsam olur diye aksama kadar cikmaz ise mudahale edicem birazdaha bekliyim suan cesaret edemiorum
benım yumurtalar 16.gunde catlamaya baslıor 18de cıkıor bugun 18 gunluk oldu yumurta catlak 17 gunden berı var ılk yumurtada aksama kadar beklıcem cıkamssa mudahale edıcem ufakdanÇatlamış yumurta 1 gün için de çıkmazsa çatlak yerden kafası hizasında yarıya kadar alin kendis çıkar zaten
Benim de gece çıkan yavru 17 günlük falandı malum havalar ısındı biraz erken çıkınlar olabiliyorbenım yumurtalar 16.gunde catlamaya baslıor 18de cıkıor bugun 18 gunluk oldu yumurta catlak 17 gunden berı var ılk yumurtada aksama kadar beklıcem cıkamssa mudahale edıcem ufakdan
2.yumurta 16gunluk ondada catlak var ıcınde yavru kıpır kıpır cıkmadan 2 gun once yavrualr yumurtayı catlatıor ufakdan ıcı kurusun cıkımı kolay olsun dıye oyle duymusdum benımde hep oyle oluyor 16.gunde catlamaya baslıor bu yavru bu aksam cıkar buyuk ıhtımal olmazsa aksam mudahale edıcem dedım gıbı dıer yumurtada 18.gunde cıkar sabah veya oglen cunku 16.gunde catlak var ıcten dısa
benım oda hep 21 22 derece dogalgaz acık hala kapatmadım havalar tamamen ısınana kadar kapatmıcam oyuzden bende 18 17 de cıkıor yavrular ama ılk yumurtalar 18 19 a uzuo bazen bu yumurtaya aksam mudahale edıcem kesın cıkmamıs olursa bakalım inşallah sag salım cıkarBenim de gece çıkan yavru 17 günlük falandı malum havalar ısındı biraz erken çıkınlar olabiliyor
Belki son yumurta olabilir bence dikkatli ol çatlak yoksa ellemebenım oda hep 21 22 derece dogalgaz acık hala kapatmadım havalar tamamen ısınana kadar kapatmıcam oyuzden bende 18 17 de cıkıor yavrular ama ılk yumurtalar 18 19 a uzuo bazen bu yumurtaya aksam mudahale edıcem kesın cıkmamıs olursa bakalım inşallah sag salım cıkar
yok 1. yumurta catlak var 3 yerınde 1 yerındekı bırazdaha buyuk ve ıcınden pıt pıt ses gelıor bırde yavru otuyor ıcınde cıkcık dıe 16.gunluk olanda ses yok ama haraket var oda hafıf catlak hava boslugu kısmı ses gelen 1.yumurta bugun cıkar dıye dusunuorum 18.gunu aksama kadar cıkmıs olur yoksa ben mudahale edebılırımBelki son yumurta olabilir bence dikkatli ol çatlak yoksa elleme
O zaman iki çatlağın arasını birleştiryok 1. yumurta catlak var 3 yerınde 1 yerındekı bırazdaha buyuk ve ıcınden pıt pıt ses gelıor bırde yavru otuyor ıcınde cıkcık dıe 16.gunluk olanda ses yok ama haraket var oda hafıf catlak hava boslugu kısmı ses gelen 1.yumurta bugun cıkar dıye dusunuorum 18.gunu aksama kadar cıkmıs olur yoksa ben mudahale edebılırım
oyle yapıcam aksam eve gıder gıtmez bugunde calısıorum oglenden sonra eve gıdıcem halledıcem ınsallah sıkıntı olmazO zaman iki çatlağın arasını birleştir
Masallah ilk yavrum az once cikmis mudahaleye gerek kalmadan cok sukurO zaman iki çatlağın arasını birleştir
Maşallah çok tatlı lar ya ilk çıktıklarında bene besledimi merak ettim öğlen eve uğradım koca kamyonla kontrol etmek için kursak sarı idi çok dolu değil ama vardı birşeylerMasallah ilk yavrum az once cikmis mudahaleye gerek kalmadan cok sukur