Şakircan Şenşakrak
Emektar Üye
hahaha ya varya adamın 80 çifti var böyle yapıyor biz napalım
helal sana kardesım sızın sayenızde keyfım yerıne gelıo valla saolunhemen moral bozmak olmaz yılmadan devam arkadaşlar ilk kulucka olmadı iki olmadı üç olmadımı yine sonunakadar gidelim ben durmayacağım kafaya koydumu yaparım ben gecenin ikisinde petrolün bahcesinden gül araklamış adamım iki kuş beni yıldıramaz
helal sana kardesım sızın sayenızde keyfım yerıne gelıo valla saolunhemen moral bozmak olmaz yılmadan devam arkadaşlar ilk kulucka olmadı iki olmadı üç olmadımı yine sonunakadar gidelim ben durmayacağım kafaya koydumu yaparım ben gecenin ikisinde petrolün bahcesinden gül araklamış adamım iki kuş beni yıldıramaz
hahahha 80 ne ara oldu ya daha 6 ınsallah 80de olur benım elımde olsa sımdıden 30 40 cıft yaparımda ısde hem tecrube kazanmak hemde para sıkıntısından suan 6da kalıorum mecburhahaha ya varya adamın 80 çifti var böyle yapıyor biz napalım
onları satmam alısdım kıyamam dursunlar zararları yok ama her kuluckada 1 yavru kesın ayırıcam kendıme nasıp olursa kendı kuslarımdan damızlık yapıcam ınsallahbundan sonra parayla kuş alma.. kendi ürettiklerinden eşler çıkart zaten.... rengarenk yavrular al makina gibi.. hatta yaza falan şimdiki çiftleri de satarsın yada seneye güzel paraya, zaten patates olurlar okadar yavrulaya yavrulaya. sonra sırf kendi kuşlarınla ömer model ırk yetiştirirsin çaprazlaya çaprazlaya
haha ıssızlık basa bela bısılere sarıor ınsan bende netten kuslara bakıorum bılgı ogrenıorum ole can sıkıntısından yok daha para vermem kendı damızlıklarımı uretıcem yavrularımdan ayırıp en azından saglıklı ıyı bakıldıgını bılıcem kendı kusum oldu ıcın ınsallah nasıp olur saaynen öyle yap ama daha para verme kuşa yeter. kafayı yedim sabahtan beri at bakıyorum alacakmışım gibi. bugün yine iş yok sardım sabahtan beri atlara
haha cık sende ıs de yoksa sole patrona ısım var de benım taktık hahaacaba kuşlarda bi değişiklik varmı merak ediyorum. şeytan bi bahane uydur çık git eve diyor zaten işte yok canım sıkıldı çatlıycam
hahahaha kılıbıksın sen herkezeyok sonra lazım olursa izin alamam bidaha bizim patron akraba değil
hahahaha toparlanbu hayat beni bu hale getirdi işte
haha uyu uyu iyi uykular bende eve gecıom sımdı yola cıkıcamazcık uyuyim bari çıkana kadar
saol kardesım sanadaiyi bakalım hadi iyi akşamlar