muhabbetkusu.com.tr KIRAATHANESİ / SOHBET SERBEST

yeşil-mavi mi sarı kafa-beyaz mı? yumurtalara bak yaa sıralı dizmiş bide :) maşallah
erkek gri sarı yuz sıyah kanat dısı beyaz mavı parcalı cok beyendım bunları masallah ınsallah yavrusunuda gorurum ılerde :D evet sıralı dızmıs kızım 6. yumurta dıer kusun aldım attım cope 5 yumurtası var suan 3 dolu 1 bos dıerıde yarın bellı oluyor :D mavı beyaz ve yesıl beyaz olan kusda erkegı onceden vardı dişisi yaglanmısdı bı kac gun once deısdım bu kızgın yesıl beyaz dısıyı getırdım baska renk yokdu ama olsun ıyı anlasıorlar yem kusuor erkek opusuyorlar dısı yuvaya gırıo daha sımdıden ses yapıo ıcerde sasırdım kızgın sanırım ondan bukadar cabuk ılgılendı :D bırde ılk defa bu sabah jumbo erkegın lutıno dısısını kasıdıgını opdugunu gordum ondan oncesınde sadece yem kusuordu sımdı baya yakınlasdılar artık tam anlamıyla es oldular dıebılıorum erkek kur yapıor baya dısı suan hazır dıl sanırım kur yapınca vuruo yada benden cekınıor bılmıom arada yuvayada gırıor bakalım nezaman cıftlesır yumurta verırler :D durumlar suan cok ıyı gıdıor masallah ınsallah bı aksılık cıkmaz 6 aylık dısımde cıftlesmısdı dun bugun kakası kocaman olmus yumurtladı sandım bakdımda daha yumurtlamamıs ama bugun yarın yapar bıde yuvayı ole bı kazmıskı kendıne talas cıkarmıs ama boyle ıp yuma gıbı yuvarlagın ıcıne doldurmus sankı bırı elle yapmıs gıbı kusu n yapdıgına ınanmassın valla :D

Son düzenleme:
valla ömer senin kuşların her günü ayrı bir film. okadar kuş olunca ekşın bitmiyor. benim dişinin de kuyruk daha hızlı atıyordu dün. ama dişi isal yaa su gibi yapıyor sanki çiş yapıyor gibi. dün altlarını değiştirdim ozaman farkettim... kalamar kemiğini baya baya kemiriyor erkekle öpüşüyorlar cilveleşiyorlar filan. bakalım belki benden sonra bir hayırlı haberde onlardan gelir diye umit ediyorum kısmet...

valla ömer senin kuşların her günü ayrı bir film. okadar kuş olunca ekşın bitmiyor. benim dişinin de kuyruk daha hızlı atıyordu dün. ama dişi isal yaa su gibi yapıyor sanki çiş yapıyor gibi. dün altlarını değiştirdim ozaman farkettim... kalamar kemiğini baya baya kemiriyor erkekle öpüşüyorlar cilveleşiyorlar filan. bakalım belki benden sonra bir hayırlı haberde onlardan gelir diye umit ediyorum kısmet...
ınsallah kardesım beklıorum bı hayırlı haberını daha kısa zamanda valla oyle elımde olsa daha cok kus alıcamda artık bu saatten sonra eve yenı kus sokarsam yenı yerım kapının onu olucak benımde :D yavrularım cıksında onlardan cıft ayırıcam kendıme ınsallah kısmet olursa :D

kaça aldın bu çifti evet güzeller baya
petshopdan aldım kardesım 50tl tanesı bılırsın sabıt fıyat petshopda ama ben ılk defa petshopda bukadae guzel renkde kus gordum normalde sarı yesıl mavı olurdu busefer cok guzel denk geldı cok ıstıordum grı sıyah kus oda oldu dısısıde cok hos rengı var beyaz mavı parcalı mavısı cok var rengı cok guzel acık bı mavı :D masallah senın oglan kadar olmasalarda yakısıklı :D

elımde olsa daha cok kus alıcamda artık bu saatten sonra eve yenı kus sokarsam yenı yerım kapının onu olucak benımde :D
yenge geç bile kaldı ben sana söyleyeyim :D

50 tl normal. evet kuşlar güzel benim yakışıklı kadar yakışıklısı yok zaten :D bide işe yarasa :D :D ufaklar heralde hemen yavru bekleme

yenge geç bile kaldı ben sana söyleyeyim :D

50 tl normal. evet kuşlar güzel benim yakışıklı kadar yakışıklısı yok zaten :D bide işe yarasa :D :D ufaklar heralde hemen yavru bekleme
yakında atar zaten merak edme :D aynen senınkı bı baska ıstemeye gelıcem yakında hehehe :D ufaklar aynen 3 3 bucuk aylık cıvarı oyuzden yuvalık koymadım 7 8 aylık olsunlar oyle takıcam daha var nisan mayıs gıbı takarım :D

Ordek yumurtasi-havuc-biskuvi-irmik-misir unu-pul biber-yumurta kabugu ile mama yapip

Ordek yumurtasi- havuc-biskuvi-misir unu-irmik-pul biber-yumurta kabugu mamasi versem kizisirmi
pul bıbere gerek yok bence koyucaksanızda cok az koyun mısır ununuda cok az koyun gerısı tamamdır kızıstırır

şırnakta görev icabımı bulunuyorsunuz yoksa şırnaklımısınız? profildeki kuşlarsa çok güzeller maşallah. büyük ihtimal daha önce vermediyseniz yumurta mamasını yemezler. ben kaç defa yaptıysam alışık olmadıkları için yediremedim bi türlü :D yemezlerde kafesin teline 3-5 cm lik bi havuç takıp bırakın kemirirler bi güzel. o da kızıştırıcı ektiye sahip

şırnakta görev icabımı bulunuyorsunuz yoksa şırnaklımısınız? profildeki kuşlarsa çok güzeller maşallah. büyük ihtimal daha önce vermediyseniz yumurta mamasını yemezler. ben kaç defa yaptıysam alışık olmadıkları için yediremedim bi türlü :D yemezlerde kafesin teline 3-5 cm lik bi havuç takıp bırakın kemirirler bi güzel. o da kızıştırıcı ektiye sahip
Sirnakliyim evde saglik hizmetleri mezunuyum kpss de 53. Siradayim atama bekliyorum her ihtimale karsi kpss ye hazirlaniyorum simdi

Mama verdigim zaman disi kus icine girip eseliyor hepsini dokuyor

Kafese havuc meyve sebze asiyorum hic yemiyorlar bunlar sanki bana inad yapiyor

Cok tsk ederim valla burda

Cok tsk ederim valla burda moral buldum ilk defa yawru pesine dustum hic bilgim yoktu bi kac gundur cok sey ogrendim
moralınızı yuksek tutun bu ıs sabır ısı sabreden dervıs muradına ermıs demısler :)

Geri