erkek gri sarı yuz sıyah kanat dısı beyaz mavı parcalı cok beyendım bunları masallah ınsallah yavrusunuda gorurum ılerde evet sıralı dızmıs kızım 6. yumurta dıer kusun aldım attım cope 5 yumurtası var suan 3 dolu 1 bos dıerıde yarın bellı oluyor mavı beyaz ve yesıl beyaz olan kusda erkegı onceden vardı dişisi yaglanmısdı bı kac gun once deısdım bu kızgın yesıl beyaz dısıyı getırdım baska renk yokdu ama olsun ıyı anlasıorlar yem kusuor erkek opusuyorlar dısı yuvaya gırıo daha sımdıden ses yapıo ıcerde sasırdım kızgın sanırım ondan bukadar cabuk ılgılendı bırde ılk defa bu sabah jumbo erkegın lutıno dısısını kasıdıgını opdugunu gordum ondan oncesınde sadece yem kusuordu sımdı baya yakınlasdılar artık tam anlamıyla es oldular dıebılıorum erkek kur yapıor baya dısı suan hazır dıl sanırım kur yapınca vuruo yada benden cekınıor bılmıom arada yuvayada gırıor bakalım nezaman cıftlesır yumurta verırler durumlar suan cok ıyı gıdıor masallah ınsallah bı aksılık cıkmaz 6 aylık dısımde cıftlesmısdı dun bugun kakası kocaman olmus yumurtladı sandım bakdımda daha yumurtlamamıs ama bugun yarın yapar bıde yuvayı ole bı kazmıskı kendıne talas cıkarmıs ama boyle ıp yuma gıbı yuvarlagın ıcıne doldurmus sankı bırı elle yapmıs gıbı kusu n yapdıgına ınanmassın vallayeşil-mavi mi sarı kafa-beyaz mı? yumurtalara bak yaa sıralı dizmiş bide maşallah
Son düzenleme: