yok zararı olmaz dozunu ıyı ayarla yarım suluga 4 damla yeteryarın yapacağım eve şimdi gelebildim, umarım sirke dokunmaz
yok zararı olmaz dozunu ıyı ayarla yarım suluga 4 damla yeteryarın yapacağım eve şimdi gelebildim, umarım sirke dokunmaz
öyle yapacağım umarım faydalı olur, dün hiçbirşey yazılmamış yok mu gelişme kimsedeyok zararı olmaz dozunu ıyı ayarla yarım suluga 4 damla yeter
alsaydınız ıyı olurmus ama kuslar mamanın bozuk oldunu anlar yemez sadece bakterı olur eve gelınce hemen kafesden alıp kafesı bır temızleyın ne olur ne olmaz ama kusların yıyecegını sanmıorum mamayıBilgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Kuşlarıma dün akşam yumurta maması yapıp koydum havuç ve bisküvili. sabah çıkarken kafesten almayı unuttum. Sizce zehirler mi. evimin sıcaklığı 20 derece. Şuan işteyim akşam 7de evde oluyorum.
oh oh darısı bizim kuşlaraArkadaslar dun ve bugun cok garıp bısı oldu benım yumurta bekledıgım dısı ılk defa cıftlesdıgını gordum dun aksam ve bugun ama garıp olan hıc kur yapmadan erkek ayagını basdı dısı gagalar gıbı yapdı sonra bırden cokdu cıftlesme basladı sessızce devam eddı erkek ustunden ındı dısı hala ole duruordu 2 3 kere bole cıftlesdı ındı tekrar cıkdı sonra dısı yuvalıga dondu ve ben onlerındeyken cıftlesdı yemlıkle ugrasırken acayıp sasırdım sabahda aynı sekılde cıftlesdıler sessız sekılde kur yapmadan cıftlesen kus ılk defa goruorum kur yapınca erkegı dovuordu kacıordu sanırım bızım kız sertlıkden hoslanıo odun sevıo
hehe amın de valla ben ılk defa karsılasıorum sessız otmeden cıftlesmeye normalde ortalık kurdan yıkılır bunlar bı garıpoh oh darısı bizim kuşlara
hehe amın de valla ben ılk defa karsılasıorum sessız otmeden cıftlesmeye normalde ortalık kurdan yıkılır bunlar bı garıp
utanmada kalmamıs tam aramızda metre farkı bıle yok kafesın dıbındeyım sen gel onumde cıftles 1 dakıkaya yakın belkı fazla onu bılemıom tovbe tovbe
normalde yuvada çiftleşirler ne kadar moda girdilerse artıkutanmada kalmamıs tam aramızda metre farkı bıle yok kafesın dıbındeyım sen gel onumde cıftles 1 dakıkaya yakın belkı fazla onu bılemıom tovbe tovbe
şakirrr yaşıyormusun sen kardeş
gunay şakir kardesım bızım bakkala yem gelmıs karısık hemde 250 gram 2.50 kılosu 10tlye gelıor artık ta petshopa gıtmıcem bakkalda var super oldu bu
ya manyak kus bunlar ya bana gelen kus cıldırıo nedensenormalde yuvada çiftleşirler ne kadar moda girdilerse artık
valla pet shopa gıtmem daha bakkalımızda var alırım ordan bıttıkce ne yorcam kendımı da oraya kadaryaşıyorum ben seni sormalı
ooo sudan ucuzmuş bencede öyle yap.. bende a101 den aldım en son 3 tl idi 500 gramı gayette memnunum
hahaha bırak kardesım odun olarak gerı alırsın valla ole ya kur yapıordu cıftlesmedı ayak attı cıftlesdı kursuz sessız demekkı zoru sevıorvalla ciddi ciddi benimkileri bir süre sana bırakmayı düşünüyorum ömer
dişi odun seviyor he? hahaha
gorusuruz kardesım gecmıs olsun Allah sıfa versın ınsallahben çıkıyorum ömer baba rahatsız hastaneye gidicem hadi görüşürüz
geçmiş olsun.ben çıkıyorum ömer baba rahatsız hastaneye gidicem hadi görüşürüz