koltukdan foto atması ıı olmadı tunekdeyken atsa daha ıyı anlasılırdı bu sekılde zor bısı solemek
koltukdan foto atması ıı olmadı tunekdeyken atsa daha ıyı anlasılırdı bu sekılde zor bısı solemek
tunekde olsa cok cok daha ıyı anlar net bısı solerdım ama poposu sıs gıbı duruyor kanatları duz yerde durdu ıcın cok dusuk durmuo ama belıde cıkmıs yumurta ıhtımalı yuksek ama tunek fotosu olsa daha ıyı olurdubirde bu fotoğraf var. popoya bak bildiğin şiş değilmi?
rica ederim kardesım nedemek ben cıkıorum ıs bıttı eve gecınce yazarımhmm tamam saol kardeşim
tmm kardesım usenmem hayırlı aksamlartaamam hadi iyi akşamlar. gidince 1 tur süpür sen kuş odasını üşenme
ıı cekememıs tam yandan cekse ıı olurmus ama dolu cok buyuk ıhtımal yumurta varömer şu konuda tünekte resimleri var demin sorduğum kuşun bi bakıp yorum yaparmısın. bence bildiğin dolu o kuş
http://www.muhabbetkusu.com.tr/threads/yumurta-var-mi-sizce.62510/#post-578150
tamamoraya yaz hacı
sımdı vardım arabadan ınıom az eve gecınce yazım leptop elımde eve gırememee senin kuşlar nöörüyo?
şakir kus yumurtlamıs 6 aylık dısım masallah kızıma ya sorunsuz yumurtladı cok sukur suan kuluckaya yatmıs yuvaya bakdım cıkmadı suphelendım arkasını acdım gene kalkmadı hafıf elımı uzattım ole kalkdı bakdım yumurta suan mutlulugum 2 katına cıkdı bakalım kac tane yumurtlıcak ve dolumu cıkıcak bosmu merak edıorum bu arada bebeklerıde anne beslemıs gene kursak full dolu otuyorlar seslerı gelıo mınnakların darısı basına kardesım
çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
ne güzel haber gece gece neşelendim...şakir kus yumurtlamıs 6 aylık dısım masallah kızıma ya sorunsuz yumurtladı cok sukur suan kuluckaya yatmıs yuvaya bakdım cıkmadı suphelendım arkasını acdım gene kalkmadı hafıf elımı uzattım ole kalkdı bakdım yumurta suan mutlulugum 2 katına cıkdı bakalım kac tane yumurtlıcak ve dolumu cıkıcak bosmu merak edıorum bu arada bebeklerıde anne beslemıs gene kursak full dolu otuyorlar seslerı gelıo mınnakların darısı basına kardesım
saol kardesım sevıncıme ortak oldun ıcın darısı basına sabah kalkdım kapıyı araladım kur sesı gelıordu bakdım gene cıftlesıorlar 6 aylık cıftımde jumbo hollanda cıftımde kapıyı kapayıp cıkdım tekrar bakalım hollanda dısım nezaman yapıcak ılk yumurtasınıne güzel haber gece gece neşelendim...