hahahaha olur ben onlara olede seslenırım 2 ısımlerı olur sıkıntı yokgöbek adlarını barim şakirle renan koy hahaha
hahahaha olur ben onlara olede seslenırım 2 ısımlerı olur sıkıntı yokgöbek adlarını barim şakirle renan koy hahaha
hahaha güldüm yinegöbek adlarını barim şakirle renan koy hahaha
hahahahaha sakır ya goldurdun sabah sabahbenimki bi çıkartsa eski futbolcular gibi bile koyarım yavru sayısına göre
büyük ömer küçük ömer büyük renan küçük renan junior ömer/renan isimleri ömer ve renan olacak sadece
alemsin vallahi şakir resmen kahkaha atım kahvede adamlar bana bakıyo hepsi deli sanıyola beni sanırım.benimki bi çıkartsa eski futbolcular gibi bile koyarım yavru sayısına göre
büyük ömer küçük ömer büyük renan küçük renan junior ömer/renan isimleri ömer ve renan olacak sadece
hahahahha vallahı ya depodada bızımkıler dıo noluor dıealemsin vallahi şakir resmen kahkaha atım kahvede adamlar bana bakıyo hepsi deli sanıyola beni sanırım.
Allah korusun bısı olmaz cakdırmasen yine kahvedesin. ben iş yerimde gülüyorum işimden olucam sizin yüzünüzden
mevlüt kandiliniz bübarek olsun bu arada şakir sen fazla gülme bizim yüzümüzden işinden olma sakın..iyi yaa sabah sabah iyi geldiniz valla..
son durum ne şakir dişi kemiriyomu yeni yuvayı ilgi varmısağolasın renan. sizlerinde kandili mübarek olsun.
hiç bir sıkıntı çıkmadı. eskisi ile nasılsa yenisiylede aynı. ben içine girdiğini görmedim ama içinde 1-2 tane tüyü var. demekki girmiş. zaten hayvan ne yaparsa ben yokken yapıyor uyuz oluyorum
demekki senin kuşlar evde kimse yokken daha rahat hisediyolar bitane kamera koy akşama gelince izlersin rahatlarsın kafanda soru işareti kalmazhiç bir sıkıntı çıkmadı. eskisi ile nasılsa yenisiylede aynı. ben içine girdiğini görmedim ama içinde 1-2 tane tüyü var. demekki girmiş. zaten hayvan ne yaparsa ben yokken yapıyor uyuz oluyorum
aynen sıkısdırım dedım hehe evet o benden daha delısı yavruda cıkdıya sabah benle beraber kalkdı 6da mama yapımına basladı ben cıkdıkdan sonra kafeslere koymus takıp edmıs gun boyu uzakdan bana haber verıo gelısme oldukca adam ole dıorsa oledır yavrusunu gorsek bıran once valla senden mutlu olcam yemın ederımkandilinizi kutlarım ama parantez içinde de kuşlarla ilgili mesajımı sıkıştırırım diyosun yani iyi iyi besliyor işte anne bakıcı güzel. benim dişide öyleymiş o yem karışımı yapan bizim fabrikadaki abiden aldım onu. bulup bulabileceğin en mülayim, sakin, bakıcı anaç kuşlardan biri dedi bana verirken. senin hanım senden meraklı yahu
cok guzel bısıymıs bendemı alsam napsam aklım kalıyor bol bol izlerim işdeykenaynen cep telefonu ile bağlanabileceğin kameralar var. naklen canlı yayın izleyebiliyorsun sanırım 80-90 tl filandı. evinde wireless varsa. İP camera diye geçiyor. ben güzenlik amaçlı kullanıyorum haraket algıladığında e-mail gönderiyor bende bulunduğum noktadan eve canlı bağlanıp izliyorum. aşağıda linkini paylaştığım tarz bişey. ben çin'den aldım aliexpresten 80 tl ye şimdi baktım burda fiyat biraz daha yüksekmiş. 360 derece döndürebiliyorsunda sağı solu yukarıyı aşağıyı izleyebiliyorsun. tek sıkıntısı zoom yapamıyorsun okadar
http://www.hepsiburada.com/kingboss...ik-kamerasi-p-BDINDPLS61779?magaza=Smartsepet