1. Fotoğraf 1 günlük hali
2. Fotoğraf 2 günlük hali
Maşaallah
Maşaallah [emoji4] sağlıkla büyüsünEkli dosyayı görüntüle 23733 Ekli dosyayı görüntüle 23732 Arkadaşlar benim de kanaryamın yavrusu çıktı . 4 yumurtası vardı 1 ini atmış . O da boşmuş zaten . Dün ilk yavru çıktı . Tüylü müylü bir şey . Çok heyecanlandım . İlk defa kanarya yavrusu alıyorum . Hepinizin kuşlarına da Maşaallah.
Maşaallah
SAğolun ismini de pörtlek göz koydumMaşaallah [emoji4] sağlıkla büyüsün
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maşaallah maşaallah pörtlek büyüsün de güzel güzel öter inşaallah [emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 23733 Ekli dosyayı görüntüle 23732 Arkadaşlar benim de kanaryamın yavrusu çıktı . 4 yumurtası vardı 1 ini atmış . O da boşmuş zaten . Dün ilk yavru çıktı . Tüylü müylü bir şey . Çok heyecanlandım . İlk defa kanarya yavrusu alıyorum . Hepinizin kuşlarına da Maşaallah.
Maşaallah
SAğolun ismini de pörtlek göz koydum
İnşaallahMaşaallah maşaallah pörtlek büyüsün de güzel güzel öter inşaallah [emoji4]
Aminİnşaallah [emoji4]
Amin. Hepimizin Berât Kandili mübarek olsun .Beraat kandiliniz mübarek olsun
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı olsun maşallah aynı bulbul yavrusu tek fark bunun yumurtaları mavımsı bulbulunkı beyaz Maşallah saglıkla buyur ınsallahEkli dosyayı görüntüle 23733 Ekli dosyayı görüntüle 23732 Arkadaşlar benim de kanaryamın yavrusu çıktı . 4 yumurtası vardı 1 ini atmış . O da boşmuş zaten . Dün ilk yavru çıktı . Tüylü müylü bir şey . Çok heyecanlandım . İlk defa kanarya yavrusu alıyorum . Hepinizin kuşlarına da Maşaallah.
Maşaallah
Amin Hepinizin Kandili Mübarek olsunBeraat kandiliniz mübarek olsun
maşallah evet tarcın kanatHerkese iyi günler arkadaşlar parçalı mavi bir erkekle steril ırk bir dişi kuşum yanılmıyorsam yavrularından bir tane albino kırmızı göz verdi 2 tane si de çok tatlı bur renk benntarcin diye tahmin ediyorum ama size sormak ist3dim bil3nker yorum yapabilirmi @Selçuk YÜKSEL hocam @Levent ACAR @MeHeDe @Ayhan OTÇUOĞLU etiketleyemedigim diğer arkadaşlar
Üstüne tıklayınca büyüyorResimler çok küçük
İnşaallah bunlar muhabbetten çok farklılarhayırlı olsun maşallah aynı bulbul yavrusu tek fark bunun yumurtaları mavımsı bulbulunkı beyaz Maşallah saglıkla buyur ınsallah
Amin evet baya farklılar bulbullerde kucukken bole oldugu ıcın ılk anneme gosterdıgımde bunlar nekadar cırkın demısdı halbukı bana cok guzel gelmıslerdı kıvrık gagalar ufakken daha tatlı gozukuyor sanırım ama hepsı yavru hepsı masum hepsı guzel Allah daha cok versın İnşallahİnşaallah bunlar muhabbetten çok farklılar
İnşaallah bugün 2 tanesi daha çıkmış 3 tane yavrusu var şu an . İnşaallah sağ salim hepsi yeme düşer . Bir de şu kafayı kaldırışları yok mu ? Bitiyorum ona .Amin evet baya farklılar bulbullerde kucukken bole oldugu ıcın ılk anneme gosterdıgımde bunlar nekadar cırkın demısdı halbukı bana cok guzel gelmıslerdı kıvrık gagalar ufakken daha tatlı gozukuyor sanırım ama hepsı yavru hepsı masum hepsı guzel Allah daha cok versın İnşallah
hehe evet ben yuvada ıken agız kenarlarına hafıf dokunuordum hemen kafa kaldırıp agzını acıorlar kafa sallıyorlardı yem verıcem sanıpda ne hosuma gıdıordu sımdı bu yuvayı takdım dısardan ıcıne gırıp cıkıorlar tasımıslarda ıp ama ole duruor bısı yapmadılar hala sanırsam bu yuvaya alısmaları uzun surucek sepette daha rahat hıssedıorlar sanırım ama oda sıkıntı alısana kadar beklıcezİnşaallah bugün 2 tanesi daha çıkmış 3 tane yavrusu var şu an . İnşaallah sağ salim hepsi yeme düşer . Bir de şu kafayı kaldırışları yok mu ? Bitiyorum ona .
Ucunu doldurunca rahat eder benim kiler yuvadan atladı 3 tanesi 1 tanesi daha atlamadıhehe evet ben yuvada ıken agız kenarlarına hafıf dokunuordum hemen kafa kaldırıp agzını acıorlar kafa sallıyorlardı yem verıcem sanıpda ne hosuma gıdıordu sımdı bu yuvayı takdım dısardan ıcıne gırıp cıkıorlar tasımıslarda ıp ama ole duruor bısı yapmadılar hala sanırsam bu yuvaya alısmaları uzun surucek sepette daha rahat hıssedıorlar sanırım ama oda sıkıntı alısana kadar beklıcez