normal yem veriyorum birde yumurta beyazı veriyorum iştahında problem yok sitcklerden verdim bi ara baya halsizleşti kestim onu toparladı hareketli şu andaYukarda size soru sordum cevap verin![]()
hiç bir şey vermiyorum stcik dediğimde ballı yem dışkısı son resimde var sıvı şeklinde yapıyor dışkıyıda atıyorum şimdiVitamin,probiyotik falan vermiyor musunuz? Hiç vermediniz mi?
Sitck nedir ?
Kuşun dışkılarını da görelim.
Kuş bakımsız görünüyor.
Yazılarınızı düzenlerseniz ekleme yaparsanız bana bildirim gelmiyor bilginiz olsun,mesaja eklediğiniz gözden kaçabilir yani.hiç bir şey vermiyorum stcik dediğimde ballı yem dışkısı son resimde var sıvı şeklinde yapıyor dışkıyıda atıyorum şimdi
öğürme kusma yok hapşırıkta yok videosu da buFoto net değil,su gibi mi dışkılıyor ? Evetse ne zamandır öyle yapıyor? Öğürme kusma hapşırma kuyruk sekmesi falan var mı?
Kuşta tüy sorunu hastalığın yan sebebi olabilir. Yeşil dışkı yaparsa paylaşın onu da. Net olsun fotolar. Ayrıca kuşun videosunu da paylaşınız yandan kanat ve kuyruğu görünecek şekilde. Video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.
su içmede sıkıntı yok yumurtayı 2 günde bir veriyorum yeşilliği reddediyor savuruyor dışklıda sorun yokYazılarınızı düzenlerseniz ekleme yaparsanız bana bildirim gelmiyor bilginiz olsun,mesaja eklediğiniz gözden kaçabilir yani.
Dışkıya baktım,normal değil. Son zamanlarda yeşillik falan verdiniz mi? Kuş ne kadar su içiyor sık tüketiyor mu? Dışkıda koku var mı?
Yumurtayı ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz?
Ballı kraker vermeyin asla.
Ondandır büyük ihtimalleSelçuk bey, benim sultan 2-3 ay önce kuyruk vs tamamen tüyü döktü sonradan çıktı. Şimdi yine tüy dökmeye girmiş gibi kafesin dibi bembeyaz ama kuyrukta herhangi bir dökülme yok. Hava birden ısındı birden soğudu ondan mı oldu acaba?