eneshn13
Yeni Üye
Merhaba, ben Enes. 2-3 hafta önce 2 aylık bir muhabbet kuşu sahiplendim. Bana yavaş yavaş alışmaya başlamıştı ve bugün omzumda dururken babam bir şey için yanıma geldi. Kuş, doğal olarak uçup perdeye gitmek istedi ama sanırım dönemedi ve sert bir şekilde dolaba çarptı. Ardından toparlanıp perdeye yöneldi fakat bu sefer de cama çarptı, ancak bu çarpma oldukça hafifti. O an, bir yaralanma olup olmadığını kontrol etmek için mecburen avuçladım ve sakinleşmesi için göğsüme koyup ellerimle başını hafifçe kapattım. Kısa sürede sakinleşti ve tekrar perdeye kondu.
Herhangi bir garip hareketi olmadığını gördüm ve tekrar omzuma aldım. Uzun bir süre boyunca omzumda durdu, hatta sonrasında elime gelip oyun bile oynadı. Çarpışmadan sonra bana karşı güveni inanılmaz derecede arttı, artık hiç kaçmıyor ve sürekli benimle kalmak istiyor. Bana eskisinden daha fazla alıştığını hissediyorum. Davranışlarında hiçbir değişiklik yok gibi görünüyor ama yine de endişeleniyorum. Sizce ciddi bir sorun olmuş olabilir mi? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Herhangi bir garip hareketi olmadığını gördüm ve tekrar omzuma aldım. Uzun bir süre boyunca omzumda durdu, hatta sonrasında elime gelip oyun bile oynadı. Çarpışmadan sonra bana karşı güveni inanılmaz derecede arttı, artık hiç kaçmıyor ve sürekli benimle kalmak istiyor. Bana eskisinden daha fazla alıştığını hissediyorum. Davranışlarında hiçbir değişiklik yok gibi görünüyor ama yine de endişeleniyorum. Sizce ciddi bir sorun olmuş olabilir mi? Dikkat etmem gereken bir şey var mı?