Mantar ilacına azdırır diyen kimse gelsin bizim evdeki kursak mantarını atlatan kuşuma baksın, hayret bir şey millet. Siz kullanmaya devam edin beş günHocam kusura bakmayın valla sizde haklısınız bugün aldım kullandım ağızdan kuşa
Mantar ilacına azdırır diyen kimse gelsin bizim evdeki kursak mantarını atlatan kuşuma baksın, hayret bir şey millet. Siz kullanmaya devam edin beş günHocam kusura bakmayın valla sizde haklısınız bugün aldım kullandım ağızdan kuşa
Suanlik daha görmedim, acaba salmonella mi,yada ölür mü sabaha acabaKuşunuz yem yiyor mu
Kursaktan besleme mamaniz var mı acaba?Suanlik daha görmedim, acaba salmonella mi,yada ölür mü sabaha acaba![]()
O nasıl oluyor? Yoksa da yapabilirim şuan hemen yemlige koyurorum hicbisey yapmıyor olduğu yerde tutunuyor sadece hatta ona bile gücü yetmiyor elime aldığımda ölü kuş almış gibiyimKursaktan besleme mamaniz var mı acaba?
Eğer geç kalmamış olsaydınız mantar mı değil mi anlayabilirdik. Ama siz mantar ilacının mantarı azdırdığına ikna oldunuz.Suanlik daha görmedim, acaba salmonella mi,yada ölür mü sabaha acaba![]()
Kuşlar hakkında bilgim yok,ne dendiyse onu yaptım elimden geldiğince şuan öncesi değil sonrası önemli bence.Şuan ne yapabilecegimEğer geç kalmamış olsaydınız mantar mı değil mi anlayabilirdik. Ama siz mantar ilacının mantarı azdırdığına ikna oldunuz.
Petshoplarda satılan mamalar var onlardan alabilirsiniz diyeceğim ama maalesef. Yumurta haşlayıp sarısını iyice ezin suyla karıştırın azıcık da mısır unu katıp iyice karıştırın çay kaşığı yardımıyla yedirin inşallah iyi gelir. Bu arada mantardan ziyade virüs hastalığı da olabilir gibi geliyorO nasıl oluyor? Yoksa da yapabilirim şuan hemen yemlige koyurorum hicbisey yapmıyor olduğu yerde tutunuyor sadece hatta ona bile gücü yetmiyor elime aldığımda ölü kuş almış gibiyim
Şuan kaynıyor yedirdikten sonra etki süresi nolur,çok teşekkür ederim yardiminiz için bu aradaPetshoplarda satılan mamalar var onlardan alabilirsiniz diyeceğim ama maalesef. Yumurta haşlayıp sarısını iyice ezin suyla karıştırın azıcık da mısır unu katıp iyice karıştırın çay kaşığı yardımıyla yedirin inşallah iyi gelir. Bu arada mantardan ziyade virüs hastalığı da olabilir gibi geliyor
Rica ederim ne demek. Aç kalmaması ve enerji için iyi gelir tabikiŞuan kaynıyor yedirdikten sonra etki süresi nolur,çok teşekkür ederim yardiminiz için bu arada
Mısır unu yerine pirinç unu yada başka ne koyulabilir acaba çünkü baktım mısır unu yok pirinç unu var sadece şuan maalesefPetshoplarda satılan mamalar var onlardan alabilirsiniz diyeceğim ama maalesef. Yumurta haşlayıp sarısını iyice ezin suyla karıştırın azıcık da mısır unu katıp iyice karıştırın çay kaşığı yardımıyla yedirin inşallah iyi gelir. Bu arada mantardan ziyade virüs hastalığı da olabilir gibi geliyor
Değişiklik olmadı şuan aynıİlaç içtikten sonra kötüleşme oldu mu yoksa hiç değişiklik olmadı mı
Nasıl anlayabilirim mide bulantısıni acaba abi?ilaçtan sonra mide bulantısı artmış olmalı öyle oldu mu ?
Ağzını kusacak gibi açarNasıl anlayabilirim mide bulantısıni acaba abi?
Yapmıyor şuanAğzını kusacak gibi açar
Koymasaniz da olur sarısını suyla ezin yoğurt kıvamına gelsin verinMısır unu yerine pirinç unu yada başka ne koyulabilir acaba çünkü baktım mısır unu yok pirinç unu var sadece şuan maalesef