orgeneral cicikuş
Yeni Üye
Şuan tutunamiyor hiçbir yere öyle duruyor sıcak bir kavanozun yanında yuvasının dibini tişört yaptıkAğzını kusacak gibi açar
Şuan tutunamiyor hiçbir yere öyle duruyor sıcak bir kavanozun yanında yuvasının dibini tişört yaptıkAğzını kusacak gibi açar
Dostum bu kuş kaç günde böyle oldu?? İyileşse bile kafes hastalığa çok müsait. Plastik tünek, boyalı kafes, ızgara teli yok doğrudan dışkı teması var... önerilen ilacı kullanin, yemini suyunu tünediği yere yakin ulasabilecegi mesafede takın. Yemiyorsa kursaktan besleme yapılması gerek. İnşallah iyileşir, iyileştiği vakit kafesi ve malzemeleri degistirin
Galiba 3 -4 gündür böyle tam vakit hatırlamıyorum ilk vakitler çok neşeli ve mutluydu bende kur yapıyor sandım.iyileşsin ilk isim herşeyi değiştirmek olacak..Dostum bu kuş kaç günde böyle oldu?? İyileşse bile kafes hastalığa çok müsait. Plastik tünek, boyalı kafes, ızgara teli yok doğrudan dışkı teması var... önerilen ilacı kullanin, yemini suyunu tünediği yere yakin ulasabilecegi mesafede takın. Yemiyorsa kursaktan besleme yapılması gerek. İnşallah iyileşir, iyileştiği vakit kafesi ve malzemeleri degistirin.
Abi acil cevap verir misin şuan ilacı kustu baya baya hareketsiz duruyor ölü gibi suanKoymasaniz da olur sarısını suyla ezin yoğurt kıvamına gelsin verin
herhangi bir un olur amaç doymasıKoymasaniz da olur sarısını suyla ezin yoğurt kıvamına gelsin verin
Abi kusuyor şuan dondu kuş ölü gibiherhangi bir un olur amaç doyması
Abi bilmediğim şeyi koydurmak istemedim açıkçası vebalini alamam iyiki söyledin Ben de öğrenmiş oldum şu anherhangi bir un olur amaç doyması
İlaçlı sudan icmedi en son yeni koyduğum sudan içti ilacı kustu 2 damla falan salya halinde ve şuan donukilaçlı sudan içti mi hiç
Şuan dondu hareket etmiyor ölü gibi öldü mü sadece kusuyor ne yapabilirimEğer o hale geldiyse kurtarmak zor olacak maalesef
Abi oldu galiba şırınga var iciriyim sudan ama sabit hiçbir eklemi hareket etmiyor kanat bacak duruyor öyleEvde şırınga varsa ilaçlı sudan içirmeye çalışın
Bırakın kussun kusması durunca ilaçlı sudan
Abi gagası açılmıyor üst gaga alta girdi şuan öldü mü açamıyorum gagasınıHocam kuş kurtulamayacak o zaman
Özür dilerim ya erken başlasam kurtulurmuş gitti güzelim çok mutlu kuştu hep ben ihmalkarsizligim ve cahilligim yüzünden öldü bu da.Daha da artık 2 ayda 2 kuş ölümü sonrası hayatıma bir daha bu cahillik seviyesi ile kuş sokmayı düşünmem, Teşekkür ederim Selçuk hocam yardiminiz için.Başınız sağolsun. Üzüldüm.