Vitamin ve probiyotik kullanmıyorum.Ballı şekerli yemler vermeyelim. Versele laga,Garden Mix pembe şerit markalar verilebilir olabilir. Karadenizpet.com dan uygun fiyata temin edebilirsiniz
Bu arada vitamin,probiyotik vs kullanıyor muydunuz?
Vitamin ve probiyotik kullanmıyorum.Ballı şekerli yemler vermeyelim. Versele laga,Garden Mix pembe şerit markalar verilebilir olabilir. Karadenizpet.com dan uygun fiyata temin edebilirsiniz
Bu arada vitamin,probiyotik vs kullanıyor muydunuz?
Okuyabilirsiniz. Faydalı içerikler var. Ayrıca kuşlara verilmemesi gerekenler listesi içine sirke de yazmıştım fakat sizin veterineriniz sirke önermiş siz veterinerinizin tavsiyesine uyun bu konuda. Sirke vermeyin diyen veterinerler de var,ben de onu baz alarak yazmıştım. Fakat faydalı ise elbette verilebilir. Okurken aklınız karışmasın diye yazmak istedimKuş Bakımında Gerekli Temel Malzemeler ve1-) KAFES
Dikkat Edilmesi Gerekenler
![]()
• Yüksek ve geniş olmalı️
• Boyasız olmalı️
• Çift kapılı olmalı️
• Yatay telli olması iyidir️
• Kafes tabanında ızgarası olmalı️
• Dayanıklı olmalı,galvaniz gibi️
• Temizliği kolay olmalı️
2-) TÜNEK
![]()
• Ahşap...
- BeautiBird
- kuş bakımı hakkında bilgiler kuş bakımı hakkında her şey kuş bakımı hakkında önemli bilgiler kuş bakımı için gerekli şeyler kuş bakımı nasıl olmalıdır kuş bakımında neler gereklidir muhabbet kuşu bakımı hakkında bilgiler
- Cevaplar: 6
- Forum: Muhabbet Kuşu Bakımı ve Beslenmesi
Şimdi kullanmaya başlayım mı yoksa iyileşirse mi başlayım birde öneri verebilir misiniz marka olarak
Ek olarak kanatlıoil vitabol da alın. Kilo alma sürecinde faydası olacak.Şimdiden başlayın. Probiyotik bağışıklık sistemine fayda sağlar. Kesinlikle verilmeli. Zaten veterineriniz de yoğurt önermiş. Yoğurt yerine probiyotik temin edip kullanın. Kanatlı oil prozim plus alabilirsiniz kendi sitesinden,zaten fiyat uygun.
Evet şırınga ile verdim.İlaçları şırıngaya çekerek mi verdi ?
Hayır veteriner şırıngayla mı verdiEvet şırınga ile verdim.
Onu bilmiyorum ben o sırada arabanın içinde ağlıyordumHayır veteriner şırıngayla mı verdi
Küçük cam şişede.Eve gelen ilaçlar şişede mi şırıngada mı onu soruyorum
Toz konusunda ne söylesem yalan olur 2 günde bir yemini değiştiriyordum. Çok dikkat etmedim. Kusmayı oyuncağına yapıyordu onuda 1 hafta önce çıkardım mikrop kapar dendiği için internette.Kuşun yemliğinde yem tozu oluyor muydu ? Ve kusmuğu ağzına gelip hamur gibi çiğniyor muydu ?
Merhaba şu anlık güncel olarak durumu bu şekilde. Sabaha göre daha hareketli kafesinden baya çıkmak istiyor. Beni görünce hemen yanıma doğru yaklaşıyor bize hep öpücük verirdi öpücük vermeye geliyor. Islıklarıma cevap veriyor. Düne göre daha az uyku halinde. Dün gece kafesin altında uyudu bugün tüneklere çıkmaya başladı. Elimle besliyorum yediğini görüyorum ama nolur ne olmaz diye veterinerin önerdiği bebek mamasından veriyorum.Kuşun yemliğinde yem tozu oluyor muydu ? Ve kusmuğu ağzına gelip hamur gibi çiğniyor muydu ?
Merhaba şu anlık güncel olarak durumu bu şekilde. Sabaha göre daha hareketli kafesinden baya çıkmak istiyor. Beni görünce hemen yanıma doğru yaklaşıyor bize hep öpücük verirdi öpücük vermeye geliyor. Islıklarıma cevap veriyor. Düne göre daha az uyku halinde. Dün gece kafesin altında uyudu bugün tüneklere çıkmaya başladı. Elimle besliyorum yediğini görüyorum ama nolur ne olmaz diye veterinerin önerdiği bebek mamasından veriyorum.
Veterinerim probiyotik için önce birkaç ilacının bitmesi gerektiğini söyledi.Çok iyi
İyileşme ihtimali var,ümit var
Dışkılar tam iyi değil ama zaten megabakteri de hemen düzelen bir sorun değil. Probiyotik sipariş ettiniz mi?
Umarım hocam doktor hanım 1 hafta içinde belli olur demişti birde ilaçlar onu halsiz yapacak korkmayın dedi. Şu anlık her şeye devam ediyoruz. Yardımlarınız için teşekkür ederim günlük rapor gibi buraya video atmaya çalışacağım.Tedaviye hızlı ve olumlu cevap vermiş bu süperartık kurtuldu büyük ihtimalle.