Yardımlarız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Veteriner hekiminiz iyiymiş,her şeyi söylemiş. Geriye beklemek kaldı. Kuşunuza ilaçları verin ve besleyin. Son raddeye geldiğinden tedavi uzun sürebilir...Umarım kurtulur..
Yardımlarız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Veteriner hekiminiz iyiymiş,her şeyi söylemiş. Geriye beklemek kaldı. Kuşunuza ilaçları verin ve besleyin. Son raddeye geldiğinden tedavi uzun sürebilir...Umarım kurtulur..
Kuşunda bir videosunu görelim. Hangi veteriner olduğunu söylemediniz. İstanbulda mısınız ?
Evet ama onlar da kabarık fatura çıkarmamalılar. Bu arada hocam ne kadar ücret talep ettiler ? sakıncası yoksa sizin açınızdan diğer forum üyelerine fikir vermesi açısından.Veteriner önerisi listesine ekledim ben de
Türkiyede kanatlı alanında uzman hekim sayısı az maalesef. Olanlara da sahip çıkmak gerek.
4800 ödedik röntgen test doktor masrafı ilaç için +1500 ödedikEvet ama onlar da kabarık fatura çıkarmamalılar. Bu arada hocam ne kadar ücret talep ettiler ? sakıncası yoksa sizin açınızdan diğer forum üyelerine fikir vermesi açısından.
EvetToplan 6300 tuttu yani öyle mi ?
Teşekkürler diğer forum üyelerine fikir verecektir.
Eski fotoğrafları bildiğim kadar yok yarın sabah aileme sorucam var mı diye yarın birde güncel olarak kendisinin ve dışkısının fotoğrafını atacağım.Kuşunuzun birkaç gün veya hafta öncesinden fotosu varsa paylaşır mısınız ve dışkılarının da varsa..
Eski fotoğrafları bildiğim kadar yok yarın sabah aileme sorucam var mı diye yarın birde güncel olarak kendisinin ve dışkısının fotoğrafını atacağım.
Ballı şekerli yemler vermeyelim. Versele laga,Garden Mix pembe şerit markalar verilebilir olabilir. Karadenizpet.com dan uygun fiyata temin edebilirsinizKikinin ballı meyveli yemini kullanıyorum değiştirim mi? Garden mix kullanıyordum ama bulamadım o da pazartesi geliyor trendyoldan istedim.
Ballı, meyveli, vitaminli denen yemlerden almayın. Ekmeği boyayıp yeme karıştırıp vitaminli diye satıyorlarKikinin ballı meyveli yemini kullanıyorum değiştirim mi? Garden mix kullanıyordum ama bulamadım o da pazartesi geliyor trendyoldan istedim.