Muhabbet kuşum için

Kuşunda bir videosunu görelim. Hangi veteriner olduğunu söylemediniz. İstanbulda mısınız ?

Kuşunda bir videosunu görelim. Hangi veteriner olduğunu söylemediniz. İstanbulda mısınız ?
Kuşum şu anda kafesin altında uyuyor o yüzden ışığı açıp rahatsız etmek istemiyorum.

Istanbul Kuş , Egzotik ,Kedi , Köpek Sağlığı Hizmetleri diye atarsanız çıkıyor. Yarın sabah fotoğrafını atacağım.​

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki şanslısınız. Forumda veterinere gidip hüstan yaşayan gırla üye var. Siz iyi bir veterinere denk gelmişsiniz. Veterineri çok beğendim işini iyi yapmış 👍

Veteriner önerisi listesine ekledim ben de 👍🏻
Türkiyede kanatlı alanında uzman hekim sayısı az maalesef. Olanlara da sahip çıkmak gerek.

Veteriner önerisi listesine ekledim ben de 👍🏻
Türkiyede kanatlı alanında uzman hekim sayısı az maalesef. Olanlara da sahip çıkmak gerek.
Evet ama onlar da kabarık fatura çıkarmamalılar. Bu arada hocam ne kadar ücret talep ettiler ? sakıncası yoksa sizin açınızdan diğer forum üyelerine fikir vermesi açısından.

Kuşunuzun birkaç gün veya hafta öncesinden fotosu varsa paylaşır mısınız ve dışkılarının da varsa..

İlaçlara başladık kuşum şu anda kafesin altında uyuyor. Kendisinde ilaçtan dolayı değilde bana göre veterinerden sonra bir sessizleşme oldu sanırım strese girdi. Birde gagasını açmamak için baya çabalıyordu başta biraz korkuttuk sanırım. Akşam petshoptan başka bir şırınga aldım ucundan ince bir demir var ağzına sokup ilacını verebiliyoruz. Bu şıranga ucu olmadan önce baya paniklemişti şu an daha rahat bir şekilde besliyoruz. Öğlen yememek için direnmişti doktor bize ekmek vermeyin dedi biz sadece test etmek için biraz ekmek uzattık mesela ekmeği yemek için kafasını çevirdi ama yinede vermedik.

Bu aalamada unlu şeyler ve şekerli şeyler megabacteri besler dolayısıyla verilmemelidir.

Kikinin ballı meyveli yemini kullanıyorum değiştirim mi? Garden mix kullanıyordum ama bulamadım o da pazartesi geliyor trendyoldan istedim.

Kikinin ballı meyveli yemini kullanıyorum değiştirim mi? Garden mix kullanıyordum ama bulamadım o da pazartesi geliyor trendyoldan istedim.
Ballı şekerli yemler vermeyelim. Versele laga,Garden Mix pembe şerit markalar verilebilir olabilir. Karadenizpet.com dan uygun fiyata temin edebilirsiniz 👍🏻
Bu arada vitamin,probiyotik vs kullanıyor muydunuz?

Ballı, meyveli, vitaminli denen yemlerden almayın. Ekmeği boyayıp yeme karıştırıp vitaminli diye satıyorlar

Geri