Video var ama yinede atayımVeterinerin verdiği ilaçlar varsa buraya yazın isimlerini
Şu an elimden besliyorum ve veteriner sebzeli bebek maması önerdi onu şıranga ile ağzına veriyorum dediği ölçütlerdeKuşun önüne dal darı,haşlanmış yumurta,ekmek,haşlanmış patates ne seviyorsa koyun. Yemek yesin
Hızlıresim.com sitesine yükleyin tek tek fotoları. Buraya linki atın sonra.
Ayrıca kuşunuzun güncel videosunu ve son yaptığı dışkılarının görüntüsünü de görelim,videoya çekip buraya atabilirsiniz.
Streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Evet megabacter hastalığında doğru tedavi önermiş. Hangi veterinere gitmiştiniz ? Önümüzdeki 2-3 günü atlatırsa kurtulma ihtimali yükselir.
Hocam bir arkadaşa gönderdim forumdan sizde gözükmüyor ise tekrar gönderim yapayımHocam o görünteleri resim şeklinde hızlıresim.com dan yükleyip atın. Bu şekilde inceleyemiyorum.
Doktor ölçütleri söyledi onun dediği şekilde veriyorumBeslemeye devam edin bu süreçte. Hastalık geçene kadar siz besleyiniz. Veterineriniz kaç ml besleyeceğinizi ve kaç saatte bir besleyeceğinizi söyledi mi?
Kuşunuz yemek yiyor mu bari yutuyor mu?
Tedaviye gelirsek megabakteri kötüdür kuşu ölüme götürür. İlaç olarak ampotericin b verilir zaten. İlaçları kullanın aksatmadan.
Ayrıca virkon s veyahut mantara,bakterilere,virüslere etki eden geniş spektrumlu dezenfektan alın her şeyi dezenfekte ediniz,kafes,tünek,yem kapları,su kabı,oyuncaklar vs.. Eski yemine ağzını değdirdiyse çöpe atın. Temiz yem koyun. İsterseniz yeni bir yemlik ve suluk alabilirsiniz.
Geldi görüyorum.Hocam bir arkadaşa gönderdim forumdan sizde gözükmüyor ise tekrar gönderim yapayım