muhabbet kuşu poposunda bir şişlik var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 49717
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam aklıma geldi de bu tedaviye ne kadar süre devam etmem gerekiyor ne zaman keseceğiz veya ek birşey vermem gerekiyor mu normalde suyuna multivitamin takviyesi koyuyorduk hep bu hastalığından beri haftada 2 kez çay kaşığı ucu ile probiyotik vermiştik bunlara devam etmeli miyim?
birde şu ana kadar söylemeyi unuttum da şuanki gibi şişip sertleşmeden önce poposu böyle o kısımda tüy kalmamışken kurumadan önce neredeyse baş parmağım kadar şişip uzadı sonra geri çıktı, ertesi günlerde de bu şekilde kurudu ve sertleşti rengi de bir garipleşti işte. Birşey değiştirmiyor muhtemelen ama söyleyeyim dedim yine de

birde şu ana kadar söylemeyi unuttum da şuanki gibi şişip sertleşmeden önce poposu böyle o kısımda tüy kalmamışken kurumadan önce neredeyse baş parmağım kadar şişip uzadı sonra geri çıktı, ertesi günlerde de bu şekilde kurudu ve sertleşti rengi de bir garipleşti işte. Birşey değiştirmiyor muhtemelen ama söyleyeyim dedim yine de
Foto paylaşır mısınız

konunun başında paylaşmıştım ilgili fotoğrafı, o uzama olayı bir kere oldu sonra da konunun başındaki fotoğraftaki hale döndü şiş ve sert böyle
Tamam gördüm. Bu kuş bitik durumda maalesef. Selçuk hocam zaten tedavi önermiş onları kullanın. Burun deliğini de açın rahat nefes alması için.

Tamam gördüm. Bu kuş bitik durumda maalesef. Selçuk hocam zaten tedavi önermiş onları kullanın. Burun deliğini de açın rahat nefes alması için.
burun deliğinin tam olarak üstü kapalı değil ama yine de açmam gerekiyorsa nasıl yapabilirim

7 gün ikisi bir arada. Sonraki 7 gün sadece triflucan. Yedavinin 6. Günü temas ettiği her yer/şey dezenfekte edilmeli. Tedavinin 4. Günü probiyotik de katın ilaçlı suya.

hocam videodaki halinden dolayı bitik diyorsanız bu kuş sağlıklıyken bile yere bilerek inip uyuyordu orada. şuanki durumda tünekte salıncakta uyuyor genellikle arada da yere iniyor ama 6 yıldır yapıyor bunu. Sürekli videodaki gibi yerde değil. Onun dışında sürekli uyuması biraz azaldı normal kabarık şekilde duruyor halsizliği var sadece. Selçuk hocaya anlatmıştım durumu zaten. Onun dışında dışarı çıkardığımızda enerjik şekilde geziyor zaten sadece uçması yok birde kanatana kadar ısıran hayvan artık ısırmıyor hiç. sadece genel bir halsizliği var uyuyor. ben hala kurtarabileceğimi düşünüyorum, selçuk hoca da umudunun olduğunu söyledi. tedaviye devam edip burnunu açmaya çalışacağım söylediğiniz yöntemle. Teşekkürler size de.

hocam videodaki halinden dolayı bitik diyorsanız bu kuş sağlıklıyken bile yere bilerek inip uyuyordu orada. şuanki durumda tünekte salıncakta uyuyor genellikle arada da yere iniyor ama 6 yıldır yapıyor bunu. Sürekli videodaki gibi yerde değil. Onun dışında sürekli uyuması biraz azaldı normal kabarık şekilde duruyor halsizliği var sadece. Selçuk hocaya anlatmıştım durumu zaten. Onun dışında dışarı çıkardığımızda enerjik şekilde geziyor zaten sadece uçması yok birde kanatana kadar ısıran hayvan artık ısırmıyor hiç. sadece genel bir halsizliği var uyuyor. ben hala kurtarabileceğimi düşünüyorum, selçuk hoca da umudunun olduğunu söyledi. tedaviye devam edip burnunu açmaya çalışacağım söylediğiniz yöntemle. Teşekkürler size de.
burun deliği de kapalı değil zaten ilgili fotoğrafta görünüyor yan tarafında var siyahlık sadece. yine de dediğiniz işlemi uygulayacağım ben.

hesabı nasıl siliyoruz forumdaki hocam? ilgili birşey bulamadım.

Geç kalınmış bir vaka ne yazıkki. Zaten durumu kritikti belliydi,söylemiştim de size.

Hesap sildirmek için @alpdna 'ya mesaj atabilirsiniz.

Geri