muhabbet kuşu poposunda bir şişlik var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 49717
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hmm ama normal değil. Sağlıklı sandığınızda da sağlıklı değilmiş demekki
zaten birkaç yıl önce bir kere daha mantar enfeksiyonu olmuştu fakat böyle bir halsizliği yoktu burun çevresinde vs. vardı onu kremle geçirdik şimdi direkt kendisi hasta kuşun. ama yerde eskiden uyurken gücü hep yerindeydi. şuan uyuyor ama yem yemesinde vs sıkıntısı yok mesela kafesten dışarı çıktığında enerjik şekilde gezecek kadar gücü var. sadece eskiden kanatarak ısıran hayvan hiç ısırmıyor şimdi güçsüz düştü bayağı. yerde uyuması hep böyle idi ama o yüzden kurtarma ihtimalimin olduğunu düşünüyorum hala.

bunu ağızdan damlatacağım değil mi? kaç damla idi?

tekrar soruyorum hocam nasıl vereceğim ilaçları şurupları direkt ağzına mı damlatacağım yoksa suyuna mı ekleyeyim hangisi daha etkili olur? ağıza damlatacaksam normal bir şırıngayla verebilir miyim?
veya hocam kuş beslemek için şırınganın ucuna takılan bir aparat var evde onla falan mı vermeö gerek yoksa düz şırınga olur mu

Ama triflucan da kullanın mutlaka. Flagyle tek başına yeterli olmaz.

Umarım. Umudum var benim 👍
hocam aklıma geldi de bu tedaviye ne kadar süre devam etmem gerekiyor ne zaman keseceğiz veya ek birşey vermem gerekiyor mu normalde suyuna multivitamin takviyesi koyuyorduk hep bu hastalığından beri haftada 2 kez çay kaşığı ucu ile probiyotik vermiştik bunlara devam etmeli miyim?

bu ilaçlar birde ne zaman etkisini göstermeye başlar?

Geri