muhabbet kuşu poposunda bir şişlik var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 49717
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 49717

Guest
Kuşum 6 yaşında son bir haftadır poposunda bir şişlik var böyle sert ve sürekli kaka birikiyor kakası aşırı sıvı sarkıyor poposundan ve sürekli bir halsizliği var ve sürekli ıkınıyor gibi duruyor sürekli uyuyor. yemini gayet iyi yiyor şu ana kadar poposunu temizledim sürekli ve haftada 1 kere entobac probiyotik verdim onun dışında da multivitamin damlatıyorduk suya. Birde burnunda bir siyahlık var bir iki forumda mantardan olabileceğini ve mantarın iç organlara yayıldığı söyleniyordu o yüzden düşündüm acaba öyle mi oldu diye. poposunda da garip bir şişlik ve sertlik var ve rengi turuncumsu birşey lütfen yardım edin.

bir de sürekli poposundaki tüyleri yoluyor hiç tüy kalmadı poposunda

bu da kuşun videosu normalde daha büyük bir kafeste duruyor şuan yemine suyuna daha rahat ulaşabilsin diye daha küçük bir kafese aldık çünkü çok güçsüz uçmuyor sürekli böyle uyuyor normalde elimizi kanatacak kadar ısıran hayvan hiç ısırmamaya başladı

Hızlıca eczaneden trifuculan alıp sabah akşam birer damla içirin. Ağza damlatarak veya 2-3 damla suya karıştırıp içirebilirsiniz.
Ayrıca videoyu streamable.com dan yükleyip buraya atın.

Hızlıca eczaneden trifuculan alıp sabah akşam birer damla içirin. Ağza damlatarak veya 2-3 damla suya karıştırıp içirebilirsiniz.
Ayrıca videoyu streamable.com dan yükleyip buraya atın.
tamamdır az sonra hemen çıkıp alacağım, videoyu neden öyle istediniz ki imgurdan görüntüleyemiyor musunuz? birde sebebi nedir hocam bu hayvanın bu durumda olmasının?

bir de bahsettiğiniz ilacın adı triflucan olabilir mi trifuculan adında birşey bulamadım ama. bir de şurup halinde olan versiyonunu alacağız değil mi?

Hızlı olmalısınız ama. Çünkü kuşun durumu kötü.. Her dk önemli

attığınız ilacın antifungal ilaç olduğu yazıyor hocam mantar infeksiyonundan dolayı mı bu durumda kuş acaba?

Sizi üzmek istemem ama Kafes tabanına inecek seviyeye gelmiş kuşu kurtarmak zordur.
Yine de şansınızı deneyin. Triflucan ve flagyle alıp tedavi başlayın ilaçlar gelir gelmez her birinden 1 damla içirin.

sürekli orada durmuyor hocam yine tüneğe çıkıyor genellikle. bu hayvan aldığımızdan beridir 6 yıldır sürekli zaten kafes tabanında uyuma huyu var. hastalık başlamadan önce de böyle idi. sadece sürekli uyuyor şu sıralar işte. genellikle salıncağında veya tünekte uyuyor.

ama geç kaldığımızın yine de ben de farkındayım hocam. umarım kurtarabiliriz ama. yardımınız için çok teşekkürler hemen ilaçları almaya çıkıyorum

sürekli orada durmuyor hocam yine tüneğe çıkıyor genellikle. bu hayvan aldığımızdan beridir 6 yıldır sürekli zaten kafes tabanında uyuma huyu var. hastalık başlamadan önce de böyle idi. sadece sürekli uyuyor şu sıralar işte. genellikle salıncağında veya tünekte uyuyor.
Hmm ama normal değil. Sağlıklı sandığınızda da sağlıklı değilmiş demekki

Flagyle alırken sonradan yazdıracağımdeyin. Vermezlerse sadece triflucan alın.

Geri