Bu fotoğraflarla bu kadar oluyor. Kursa yollayacam seni..Abim çok sağol 4 aylık tır dimi daha fazla değildir yavru bide sanırım teşekkürler

Bu fotoğraflarla bu kadar oluyor. Kursa yollayacam seni..Abim çok sağol 4 aylık tır dimi daha fazla değildir yavru bide sanırım teşekkürler
Çok sağol abim yarın daha net fotolar atarım çünkü abi yanına bir erkek kuş alıp yavru almak istiyorum bu yüzden yaşı benim için çok önemli kurs olur abi ya giderim teşekkür ederimBu fotoğraflarla bu kadar oluyor. Kursa yollayacam seni..![]()
Abim yeni fotolar bakarsan çok sevinirim 4 aylık mı yoksa daha mı fazla teşekkür ederim abi şimdidenBu fotoğraflarla bu kadar oluyor. Kursa yollayacam seni..![]()
Yaşını bilmiyorum ama dişiMerhaba bu arkadaş bize 2 gün önce geldi. Yaş ve cinsiyet tahmini alabilir miyim.
Mrb. Yeni aldığım kuşun cinsiyeti, yaşı ve ırkı hakkinda kafamda tereddüt oluştu. Yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler.
Merhaba bu arkadaş bize 2 gün önce geldi. Yaş ve cinsiyet tahmini alabilir miyim.
Beyaz kuş dişi diye geldi şüphelendim dişi kur yaparmı
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar cinsiyet nedir acaba yardımcı olurmusunuz öpüşme kafa kaşıma birbirlerinin yapıyorlar ama anlamadım çift olarak almıştım 1-2 kişi ikisi dişi deyince şüphelendim
Abi benim kuş kaç yaşındadır acaba fotoları yukarıda hmn abi en son 4 aylık demiştinGagasını görebileceğimiz gün ışığında çekilmiş net bir fotoğrafını yollayın.
Abi benim kuş kaç yaşındadır acaba fotoları yukarıda hmn abi en son 4 aylık demiştin
Dişi kuşCinsiyetini bir kac kişi farkli soyledi disi mi erkek mi yardimci olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 44391Ekli dosyayı görüntüle 44392Ekli dosyayı görüntüle 44392
Teşekkür ederim cevap için. Aldığım petsopçu kuşun çekozlavak olduğunu ve 4-5 aylık civarında olduğunu söylemişti.2-3 aylık yerli dişi.
Çekoslavak ile yerli birbirine yakın büyüklüktedir.Teşekkür ederim cevap için. Aldığım petsopçu kuşun çekozlavak olduğunu ve 4-5 aylık civarında olduğunu söylemişti.
Levent kardeşim benim kuşların cinsi nedir4 aylık var sanırım.
Tm dır abi 3 ay sonra yetişkinliğe mi giriyor? Eğer giriyorsa eş almayı düşünüyorum olabilirmi abi bu arada mesajıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim4 aylık var sanırım.
Levent kardeşim benim kuşların cinsi nedir
Tm dır abi 3 ay sonra yetişkinliğe mi giriyor? Eğer giriyorsa eş almayı düşünüyorum olabilirmi abi bu arada mesajıma cevap verdiğin için çok teşekkür ederim